Povezane vesti
Ko ima najjaču vojsku u Evropi? Ova nuklearna sila sa globalnim ambicijama ima 200.000 spremnih vojnika
Mondo pre 27 dana
Nemačka i druge evropske države najavljuju da će čak pet odsto BPD-a ulagati u vojsku. Ko su najveće vojne sile kontinenta, gde su im jake strane, a gde mane? Berlin povećava potrošnju na odbranu, ne toliko jer to traži američki predsednik Donald Tramp… »
Nova pravila NATO-a: Da li Crna Gora može da izdrži 300 miliona evra za odbranu?
Alo pre 28 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da će sve članice NATO-a do Samita u junu usaglasiti novi cilj – da svaka zemlja izdvaja čak pet odsto svog bruto domaćeg proizvoda (BDP) za odbranu tokom naredne decenije. Među 32 članice Alijanse nalazi… »
Evropa se naoružava do zuba: Kupuje sve od HIMARS-a do F-35, ovo je najopasnija vojna ekspanzija od Hladnog rata
Nova pre 28 dana
Nemačka ozbiljno planira da za odbranu izdvaja 5% BDP-a, ali nije jedina evropska zemlja koja ubrzano puni svoje arsenale. Deutsche Welle donosi kratak pregled stanja u nekim državama. Ne zbog pritiska američkog predsednika Donalda Trampa, već zbog sve… »
Vesti dana »

I Vučićev pokret organizuje skup u Beogradu na Vidovdan: "Građani ne treba da brinu"
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Mali saopštio lepe vesti: "Sledi dvofazno povećanje minimalca koje ide na 651 evro" FOTO
B92 pre 41 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 1 minutjoš 29 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 2 satajoš 14 povezanih