Povezane vesti
"Ne, ja ovo neću: Moći!" Naša glumica o svom velikom izazovu: Kako sam sa 33 godine odigrala dete od 13
Blic 19.05.2025
Glumica Olivera Bacić Dragičević govorila je o svojoj ulozi u mjuziklu "Balkan ekspres" Pozorišta na Terazijama. Bacić Dragičević je rekla da se upitala kako će odigrati devojčicu kad je od uprave Pozorišta na Terazijama dobila ponudu da bude u mjuziklu… »
Bacić Dragičević:U predstavi "Balkan ekspres" glumci majstorski plasiraju dobar humor
Euronews 19.05.2025
Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Olivera Bacić Dragičević koja je govorila o svojoj ulozi u mjuziklu "Balkan ekspres" Pozorišta na Terazijama. Bacić Dragičević je rekla da se upitala kako će odigrati devojčicu kad je od… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča 180. večitog derbija između Zvezde i Partizana u Superligi
Telegraf pre 31 minutajoš 5 povezanih
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Vitkof i Kušner posle Moskve stižu u Kijev sa planom za okončanje rata
RTS pre 56 minutajoš 3 povezane