Povezane vesti

"Posebno mi je drago što je Turska potvrdila učešće na EXPO 2027" Srdačan susret Vučića s turskim šefom diplomatije: Potvrda…

"Posebno mi je drago što je Turska potvrdila učešće na EXPO 2027" Srdačan susret Vučića s turskim šefom diplomatije: Potvrda…

Kurir 19.05.2025
BEOGRAD - Zadovoljstvo mi je što sam danas u Beogradu ugostio ministra Hakana Fidana. Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju odnosa Srbije i Turske, koje karakterišu intenzivan politički dijalog i sveobuhvatna saradnja, od ekonomije i… »
Ljajić sa turskim ministrom inostranih poslova: Važno očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu

Ljajić sa turskim ministrom inostranih poslova: Važno očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu

Beta 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, sa kojim je razgovarao u unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa između dve zemlje, kao i načinima za proširivanje… »

Radio sto plus 19.05.2025
Ljajić i Fidan, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji, saglasili su se da su ekonomski i politički odnosi između dve države na najvišem nivou i da postoji prostor za dalje unapređenje privredne, trgovinske i kulturne saradnje. Tokom susreta, Ljajić i… »
Đurić sa ambasadorom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske može imati ključnu ulogu u stvaranju trajne stabilnosti u regionu

Đurić sa ambasadorom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske može imati ključnu ulogu u stvaranju trajne stabilnosti u regionu

Euronews 19.05.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom koji boravi u poseti Srbiji. Na sastanku su detaljno razmotreni brojni aspekti bilateralnih odnosa i mogućnosti za nastavak… »
Marko Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Turske

Marko Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Turske

Politika 19.05.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom koji boravi u poseti Srbiji. Na sastanku su detaljno razmotreni brojni aspekti bilateralnih odnosa i mogućnosti za nastavak… »
Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Turske

Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Turske

RTV 19.05.2025
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom koji boravi u poseti Srbiji. Na sastanku su detaljno razmotreni brojni aspekti bilateralnih odnosa i mogućnosti za… »
Ljajić se sastao sa turskim ministrom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske na najvišem nivou

Ljajić se sastao sa turskim ministrom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske na najvišem nivou

IndeksOnline 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Tema razgovora bila je dalja izgradnja i unapređenje ukupnih bilateralnih… »
Ljajić i Fidan o finalizaciji infrastrukturnih projekata u Sandžaku

Ljajić i Fidan o finalizaciji infrastrukturnih projekata u Sandžaku

RTV Novi Pazar 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, sa kojim je razgovarao u unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa između dve zemlje, kao i načinima za proširivanje… »
Rasim Ljajić i Hakan Fidan: Turska i Srbija spremne za još intenzivniju saradnju

Rasim Ljajić i Hakan Fidan: Turska i Srbija spremne za još intenzivniju saradnju

PP media 19.05.2025
Beograd/Novi Pazar – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Dvojica sagovornika razgovarala su o unapređenju… »
Vučić nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Turske: Turska potvrdila učešće na EXPO

Vučić nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Turske: Turska potvrdila učešće na EXPO

Danas 19.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom izjavio da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom koja je, imajući u vidu njen veliki uticaj, važna za stabilnost celog regiona. Vučić je u… »
Vučić sa Fidanom: Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom

RTV 19.05.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. "Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem… »

NIN 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. "Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »

Euronews 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. "Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »

Sputnik 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. „Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »
"Srbija i Turska imaju snažno prijateljstvo i međusobno poverenje" Predsednik Vučić ugostio turskog ministra spoljnih poslova…

"Srbija i Turska imaju snažno prijateljstvo i međusobno poverenje" Predsednik Vučić ugostio turskog ministra spoljnih poslova…

Dnevnik 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom. "Zadovoljstvo mi je što sam danas u Beogradu ugostio ministra Hakana Fidana. Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju odnosa Srbije i… »
Vučić sa Fidanom: Jačanje odnosa Srbije i Turske

Vučić sa Fidanom: Jačanje odnosa Srbije i Turske

Politika 19.05.2025
Vučić nakon razgovora sa Fidanom: "Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom"

Vučić nakon razgovora sa Fidanom: "Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom"

Blic 19.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom. - Zadovoljstvo mi je što sam danas u Beogradu ugostio ministra Hakana Fidana. Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »

RTS 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. Aleksandar Vučić, u objavi na Instagram nalogu buducnosrbijeav… »
Vučić sa Fidanom: "Potvrda snažnog partnerstva"; "Drago mi je zbog njihovog učešća na EXPO" FOTO

Vučić sa Fidanom: "Potvrda snažnog partnerstva"; "Drago mi je zbog njihovog učešća na EXPO" FOTO

B92 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom. "Zadovoljstvo mi je što sam danas u Beogradu ugostio ministra Hakana Fidana. Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju odnosa Srbije i… »

Telegraf 19.05.2025

Vesti dana »