Povezane vesti
Ljajić sa turskim ministrom inostranih poslova: Važno očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu
Beta 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, sa kojim je razgovarao u unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa između dve zemlje, kao i načinima za proširivanje… »
Ljajić sa turskim ministrom inostranih poslova: Važno očuvanje mira i stabilnosti na Balkanu
Radio sto plus 19.05.2025
Ljajić i Fidan, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji, saglasili su se da su ekonomski i politički odnosi između dve države na najvišem nivou i da postoji prostor za dalje unapređenje privredne, trgovinske i kulturne saradnje. Tokom susreta, Ljajić i… »
Đurić sa ambasadorom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske može imati ključnu ulogu u stvaranju trajne stabilnosti u regionu
Euronews 19.05.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom koji boravi u poseti Srbiji. Na sastanku su detaljno razmotreni brojni aspekti bilateralnih odnosa i mogućnosti za nastavak… »
Marko Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Turske
Politika 19.05.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom koji boravi u poseti Srbiji. Na sastanku su detaljno razmotreni brojni aspekti bilateralnih odnosa i mogućnosti za nastavak… »
Ljajić se sastao sa turskim ministrom Fidanom: Saradnja Srbije i Turske na najvišem nivou
IndeksOnline 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Tema razgovora bila je dalja izgradnja i unapređenje ukupnih bilateralnih… »
Ljajić i Fidan o finalizaciji infrastrukturnih projekata u Sandžaku
RTV Novi Pazar 19.05.2025
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, sa kojim je razgovarao u unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa između dve zemlje, kao i načinima za proširivanje… »
Rasim Ljajić i Hakan Fidan: Turska i Srbija spremne za još intenzivniju saradnju
PP media 19.05.2025
Beograd/Novi Pazar – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Dvojica sagovornika razgovarala su o unapređenju… »
Vučić sa Fidanom: Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom
NIN 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. "Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »
Euronews 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. "Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »
Sputnik 19.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Hakanom Fidanom i tokom razgovora istakao da Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom. „Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »
Vučić nakon razgovora sa Fidanom: "Srbija posebno pridaje značaj odnosima sa Turskom"
Blic 19.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Hakanom Fidanom. - Zadovoljstvo mi je što sam danas u Beogradu ugostio ministra Hakana Fidana. Uveren sam da će naš razgovor doprineti daljem jačanju… »
Telegraf 19.05.2025
Vesti dana »
Očekuje se da premijer Macut predloži raspuštanje Skupštine
RTV Novi Pazar pre 1 danjoš 105 povezanih
Milošević (SSP): Požar ugrožava sela kod Bele Palanke, meštani zabrinuti
Beta pre 4 satijoš 64 povezane
"Jednom kad napravite presedan, time otvarate 'Pandorinu kutiju'": Fakultet srpskih studija nije prošao na Senatu
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Tramp danas treba da telefonski razgovara sa Putinom, a potom i sa Zelenskim
Radio sto plus pre 1 danjoš 61 povezana