Povezane vesti
Pevačica napustila emisiju jer se pomenuo njen bivši! Mahrina napravila haos: Ti i dalje mene pitaš to?!
Kurir pre 25 dana
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napusutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. -… »
Pevačica napustila emisiju kad su joj pomenuli bivšeg dečka: Pobesnela, pa napravila haos
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napsutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. - Mahrina… »
Pevačica napustila emisiju: Pobesnela čim joj je voditelj spomenuo bivšeg: "Preko glave mi je više"
Blic pre 25 dana
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napsutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. - Mahrina… »
Sinoć se dogodio neviđeni skandal u emisiji uživo! Pevačica izletela iz studija, voditelj u šoku: "Preko glave mi je više"…
Alo pre 25 dana
O ovome više ne želi da govori. Marina Cvetković poznatija kao Mahrina gostovala je u jednoj emisiji, a na društvenim mrežama postao je viralan deo u kom ona napušta emisiju na pomen bivšeg dečka, kolege Henija. - Mahrina, kakav je tvoj emotivni status… »
Vesti dana »

Benjamin Netanjahu pobegao iz zemlje? Poleteo ka Atini, premijer Izraela u strahu od iranske osvete
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih

"Ne borimo se protiv vas, već protiv režima" Netanjahu pozvao irance na pobunu: "Došlo je vreme da se vaš glas čuje“
Alo pre 1 satjoš 52 povezane