Povezane vesti
Pevačica napustila emisiju jer se pomenuo njen bivši! Mahrina napravila haos: Ti i dalje mene pitaš to?!
Kurir 19.05.2025
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napusutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. -… »
Pevačica napustila emisiju kad su joj pomenuli bivšeg dečka: Pobesnela, pa napravila haos
Telegraf 19.05.2025
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napsutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. - Mahrina… »
Pevačica napustila emisiju: Pobesnela čim joj je voditelj spomenuo bivšeg: "Preko glave mi je više"
Blic 19.05.2025
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina napsutila je emisiju kada je voditelj spomenuo njenog bivšeg dečka. Naime, Mahrina je gostovala na Red TV, a kada joj je voditelj spomenuo bivšeg dečka Henija ona se naljutila i napustila studio. - Mahrina… »
Sinoć se dogodio neviđeni skandal u emisiji uživo! Pevačica izletela iz studija, voditelj u šoku: "Preko glave mi je više"…
Alo 19.05.2025
O ovome više ne želi da govori. Marina Cvetković poznatija kao Mahrina gostovala je u jednoj emisiji, a na društvenim mrežama postao je viralan deo u kom ona napušta emisiju na pomen bivšeg dečka, kolege Henija. - Mahrina, kakav je tvoj emotivni status… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana