Povezane vesti
"Moje pozorište" Borisa Liješevića: U svom autorskom projektu poznati reditelj na sceni Ateljea 212
Večernje novosti 19.05.2025
AUTORSKI projekat reditelja Borisa Liješevića "Moje pozorište" ( u kojem će se i sam premijerno pojaviti na sceni) prvi put će biti izveden u petak, 23.maja, u Ateljeu 212. foto B.Đorđević Posle nekoliko veoma uspešnih saradnji i na tragu nekih od… »
Nova predstava Borisa Liješevića – Premijera u Ateljeu 212 „MOJE POZORIŠTE“
Nedeljnik 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i… »
Boris Liješević preispituje svoju poziciju u pozorištu: "Moje pozorište" premijerno u Ateljeu 212
Blic 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, ranka Šelić, Bojan Žirović i Boris… »
Nova predstava Borisa Liješevića – premijera u Ateljeu 212 „Moje pozorište“
Kurir 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i… »
Nova predstava Borisa Liješevića "Moje pozorište" – Premijera u Ateljeu 212
Telegraf 19.05.2025
Zašto nam treba pozorište i šta tražimo u njemu? Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni "Mira Trailović". U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ… »
Vesti dana »
CLS: Kasarna 7. puka i stara zgrada generalštaba takođe u opasnosti
N1 Info pre 16 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih
Na današnji dan: Umrli Tin Ujević i La Pasionarija, rođen Ogist Roden
Radio 021 pre 16 minutajoš 3 povezane
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o izboru članova Saveta REM-a
Radio 021 pre 26 minutajoš 4 povezane