Povezane vesti

"Moje pozorište" Borisa Liješevića: U svom autorskom projektu poznati reditelj na sceni Ateljea 212

"Moje pozorište" Borisa Liješevića: U svom autorskom projektu poznati reditelj na sceni Ateljea 212

Večernje novosti 19.05.2025
AUTORSKI projekat reditelja Borisa Liješevića "Moje pozorište" ( u kojem će se i sam premijerno pojaviti na sceni) prvi put će biti izveden u petak, 23.maja, u Ateljeu 212. foto B.Đorđević Posle nekoliko veoma uspešnih saradnji i na tragu nekih od… »
Nova predstava Borisa Liješevića – Premijera u Ateljeu 212 „MOJE POZORIŠTE“

Nova predstava Borisa Liješevića – Premijera u Ateljeu 212 „MOJE POZORIŠTE“

Nedeljnik 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i… »
Boris Liješević preispituje svoju poziciju u pozorištu: "Moje pozorište" premijerno u Ateljeu 212

Boris Liješević preispituje svoju poziciju u pozorištu: "Moje pozorište" premijerno u Ateljeu 212

Blic 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, ranka Šelić, Bojan Žirović i Boris… »
Nova predstava Borisa Liješevića – premijera u Ateljeu 212 „Moje pozorište“

Nova predstava Borisa Liješevića – premijera u Ateljeu 212 „Moje pozorište“

Kurir 19.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i… »
Nova predstava Borisa Liješevića "Moje pozorište" – Premijera u Ateljeu 212

Nova predstava Borisa Liješevića "Moje pozorište" – Premijera u Ateljeu 212

Telegraf 19.05.2025
Zašto nam treba pozorište i šta tražimo u njemu? Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni "Mira Trailović". U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ… »

Vesti dana »

Naslovne strane za ponedeljak, 4. maj 2026. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 4. maj 2026. godine

Pravo u centar pre 4 minutajoš 26 povezanih
Nvora: "Ono u petak - kao da smo volontirali"

Nvora: "Ono u petak - kao da smo volontirali"

B92 pre 31 minutajoš 25 povezanih
Šok! Selektor Srbije podneo ostavku, pravo niotkuda

Šok! Selektor Srbije podneo ostavku, pravo niotkuda

Večernje novosti pre 36 minutajoš 17 povezanih