Повезане вести
Учесник "Елите" покушао да одузме себи живот Партнерка га спречавала да подигне руку на себе, говорила да то не ради, све…
Курир 19.05.2025
Ријалити учесица Милана Шарац Мима тврди да је њен бивши партнер, певач и учесник "Елите", Никола Грујић Груја више пута покушао да себи да одузме живот, а да га је она лично спречавала у тим тренуцима. У једном од… »
"Када си у депресији немаш осећај ни за шта" Болна исповест нашег певача: "Покушао сам себи да одузмем живот, па сам завршио…
Ало 19.05.2025
Вукашина Брајића сви знају из популарног ријалитија "Операција тријумф" Певача Вукашина Брајића сви знају из популарног ријалитија "Операција тријумф". Као млади музичар освојио је срца многих девојака, а након ријалитија готово… »
"Рекао је да ће да се убије, покушавао је": Старлета проговорила о бившем дечку певачу, изнела шок тврдњу: "Спречавала сам га"…
Блиц 19.05.2025
Мима Шарац учесница ријалитија "Задруга 8 Елита", изнела је низ тврдњи о свом бившем партнеру, певачу Николи Грујићу Груји. Мима је рекла како је Груја наводно хтео себи да одузме живот. - Рекао је сто пута да ће да се "рокне"… »
Певач покушао да се убије: Партнерка га спречила да то уради, сада открила све у Елити
Телеграф 19.05.2025
Ријалити учесица Милана Шарац Мима тврди да је њен бивши партнер, певач и учесник "Елите", Никола Грујић Груја више пута покушао да себи да одузме живот, а да га је она лично спречавала у тим тренуцима. У једном од… »
Учесник Елите покушао да се убије?! Шок тврдње изговорене у програму уживо, вереница открила све детаље агоније
Ало 19.05.2025
Тврди да га је неколико пута спречила у тој намери. У једном од најпотреснијих тренутака ове сезоне "Елите 8", Милана Шарац Мима открила је да је њен бивши партнер, певач и учесник "Елите 8" Никола Грујић Груја, наводно, више… »
Вести дана »

Трамп открио када ће се састати са Путином у Будимпешти: Огласио се и Зеленски из Вашингтона
Телеграф пре 25 минутајош 66 повезаних

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 30 минутајош 60 повезаних

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних

„Студенти из Србије заслужују награду Сахаров, јер се боре за европске вредности“: Европосланици о ужем избору за чувено признање
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 10 сатијош 35 повезаних