Povezane vesti
Učesnik "Elite" pokušao da oduzme sebi život Partnerka ga sprečavala da podigne ruku na sebe, govorila da to ne radi, sve…
Kurir pre 25 dana
Rijaliti učesica Milana Šarac Mima tvrdi da je njen bivši partner, pevač i učesnik "Elite", Nikola Grujić Gruja više puta pokušao da sebi da oduzme život, a da ga je ona lično sprečavala u tim trenucima. U jednom od najpotresnijih ispovesti Mima je… »
"Kada si u depresiji nemaš osećaj ni za šta" Bolna ispovest našeg pevača: "Pokušao sam sebi da oduzmem život, pa sam završio…
Alo pre 25 dana
Vukašina Brajića svi znaju iz popularnog rijalitija "Operacija trijumf" Pevača Vukašina Brajića svi znaju iz popularnog rijalitija "Operacija trijumf". Kao mladi muzičar osvojio je srca mnogih devojaka, a nakon rijalitija gotovo potpuno se povukao iz… »
"Rekao je da će da se ubije, pokušavao je": Starleta progovorila o bivšem dečku pevaču, iznela šok tvrdnju: "Sprečavala sam ga"…
Blic pre 25 dana
Mima Šarac učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elita", iznela je niz tvrdnji o svom bivšem partneru, pevaču Nikoli Grujiću Gruji. Mima je rekla kako je Gruja navodno hteo sebi da oduzme život. - Rekao je sto puta da će da se "rokne", pokušavao je, a ja ga… »
Pevač pokušao da se ubije: Partnerka ga sprečila da to uradi, sada otkrila sve u Eliti
Telegraf pre 25 dana
Rijaliti učesica Milana Šarac Mima tvrdi da je njen bivši partner, pevač i učesnik "Elite", Nikola Grujić Gruja više puta pokušao da sebi da oduzme život, a da ga je ona lično sprečavala u tim trenucima. U jednom od najpotresnijih ispovesti Mima je… »
Učesnik Elite pokušao da se ubije?! Šok tvrdnje izgovorene u programu uživo, verenica otkrila sve detalje agonije
Alo pre 25 dana
Tvrdi da ga je nekoliko puta sprečila u toj nameri. U jednom od najpotresnijih trenutaka ove sezone "Elite 8", Milana Šarac Mima otkrila je da je njen bivši partner, pevač i učesnik "Elite 8" Nikola Grujić Gruja, navodno, više puta pokušao da sebi da… »
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana