Повезане вести
Папа Лав КСИВ: Тренутак је за дијалог и грађење мостова
РТВ 19.05.2025
ВАТИКАН - Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Уверен сам да, ако се усагласимо и… »
Вести онлине 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. – Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
НИН 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
''Морамо да се ослободимо условљавања и да кажемо не''! Верници занемели након папиног говора
Ало 19.05.2025
Папа се у сусрету са представницима других конфесија осврнуо и на јеврејске корене хришћанства. Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и… »
Папа Лав КСИВ: "Тренутак је за дијалог и грађење мостова"
Телеграф 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
Вести дана »
Промена у Вашингтону: Трамп изменио стратегију, Русија више није „директна претња“
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 1 минутјош 24 повезане
Мацут за РТС: Енергетска ситуација под контролом, постоји спремност свих за очување високог образовања
РТС пре 1 сатјош 20 повезаних
Од сутра почиње пријава нелегалних објеката: Пријаве се могу предати у пошти, општинама и онлине
Недељник пре 26 минутајош 14 повезаних