Повезане вести
Папа Лав КСИВ: Тренутак је за дијалог и грађење мостова
РТВ 19.05.2025
ВАТИКАН - Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Уверен сам да, ако се усагласимо и… »
Вести онлине 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. – Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
НИН 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
''Морамо да се ослободимо условљавања и да кажемо не''! Верници занемели након папиног говора
Ало 19.05.2025
Папа се у сусрету са представницима других конфесија осврнуо и на јеврејске корене хришћанства. Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и… »
Папа Лав КСИВ: "Тренутак је за дијалог и грађење мостова"
Телеграф 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
Вести дана »

"Ватра гутала све пред собом": Варедно у више општина због пожара, у селу код Житорађе изгорело на десетине објеката
НИН пре 2 минутајош 43 повезане

Девети дан блокада: Подршка приведенима, Вучић најављује крај скупова
BBC News пре 57 минутајош 45 повезаних

Јако невреме са градом и олујним ветром захватило Србију, петоро повређено у Београду
Наслови.аи пре 22 минутајош 51 повезана