Повезане вести

Папа Лав КСИВ: Тренутак је за дијалог и грађење мостова

РТВ 19.05.2025
ВАТИКАН - Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Уверен сам да, ако се усагласимо и… »

Вести онлине 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. – Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »

НИН 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »
''Морамо да се ослободимо условљавања и да кажемо не''! Верници занемели након папиног говора

''Морамо да се ослободимо условљавања и да кажемо не''! Верници занемели након папиног говора

Ало 19.05.2025
Папа се у сусрету са представницима других конфесија осврнуо и на јеврејске корене хришћанства. Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и… »
Папа Лав КСИВ: "Тренутак је за дијалог и грађење мостова"

Папа Лав КСИВ: "Тренутак је за дијалог и грађење мостова"

Телеграф 19.05.2025
Новоизабрани папа Лав КСИВ данас је приликом сусрета са представницима других конфесија и цркава поручио да је тренутак за дијалог и грађење мостова, пренели су италијански медији. "Ја сам уверен да, ако се усагласимо и… »

Вести дана »