Povezane vesti
Papa Lav XIV: Trenutak je za dijalog i građenje mostova
RTV 19.05.2025
VATIKAN - Novoizabrani papa Lav XIV danas je prilikom susreta sa predstavnicima drugih konfesija i crkava poručio da je trenutak za dijalog i građenje mostova, preneli su italijanski mediji. "Uveren sam da, ako se usaglasimo i oslobodimo ideološkog i… »
Vesti online 19.05.2025
Novoizabrani papa Lav XIV danas je prilikom susreta sa predstavnicima drugih konfesija i crkava poručio da je trenutak za dijalog i građenje mostova, preneli su italijanski mediji. – Ja sam uveren da, ako se usaglasimo i oslobodimo ideološkog i… »
NIN 19.05.2025
Novoizabrani papa Lav XIV danas je prilikom susreta sa predstavnicima drugih konfesija i crkava poručio da je trenutak za dijalog i građenje mostova, preneli su italijanski mediji. "Ja sam uveren da, ako se usaglasimo i oslobodimo ideološkog i političkog… »
''Moramo da se oslobodimo uslovljavanja i da kažemo ne''! Vernici zanemeli nakon papinog govora
Alo 19.05.2025
Papa se u susretu sa predstavnicima drugih konfesija osvrnuo i na jevrejske korene hrišćanstva. Novoizabrani papa Lav XIV danas je prilikom susreta sa predstavnicima drugih konfesija i crkava poručio da je trenutak za dijalog i građenje mostova, preneli… »
Papa Lav XIV: "Trenutak je za dijalog i građenje mostova"
Telegraf 19.05.2025
Novoizabrani papa Lav XIV danas je prilikom susreta sa predstavnicima drugih konfesija i crkava poručio da je trenutak za dijalog i građenje mostova, preneli su italijanski mediji. "Ja sam uveren da, ako se usaglasimo i oslobodimo ideološkog i političkog… »
Vesti dana »
Više tužilaštvo Novi Sad: Osumnjičen da je uzeo šest miliona dinara za projekte koji nisu realizovani
Danas pre 45 minutajoš 29 povezanih
Novi kvar na vodosistemu “Rzav“ svega nekoliko sati nakon popravke, curi voda iz cevi
N1 Info pre 35 minutajoš 40 povezanih
Prognoza za jun: Sremsku Mitrovicu očekuje pravi letnji mesec i temperature do 33 stepena
Ozon pre 3 satajoš 18 povezanih
Novakov protivnik na Rolan Garosu teniski sazrevao u Beogradu: „Glavna stvar koja se ističe u Istočnoj Evropi jeste radna etika“
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih
Novi udari dronova i raketa iznad Ukrajine i Rusije - više povređenih u Taganrogu, eksplozije u Černigovu
RTS pre 45 minutajoš 12 povezanih