Povezane vesti
Zelenski čestitao Danu pobedu na izborima rečima da Rumunija zavisi od Ukrajine
Euronews 19.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu na… »
Zelenski čestitao Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji
Politika 19.05.2025
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu… »
Zelenski čestitao
B92 19.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu na… »
"To je zemlja od koje zavisi bezbednost": Zelenski čestitao novom predsedniku Rumunije, pozvao Dana da poseti Ukrajinu
Blic 19.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom. - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da Rumunija nastavi da se razvija i da svi zajedno sarađujemo u našem regionu i… »
Zelenski razgovarao sa novim predsednikom Rumunije "To je zemlja..."
Alo 19.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom, a o njihovom razgovoru pisao je na društvenoj mreži Iks. - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da Rumunija nastavi da… »
"Poštujemo izbor naroda" Zelenski razgovarao sa novim predsednikom Rumunije (foto)
Večernje novosti 19.05.2025
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom, a o njihovom razgovoru pisao je na društvenoj mreži Iks. Foto: Profimedia - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 36 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 36 minutajoš 7 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na Nikolajev: Više povređenih, uništene kuće, izbio požar
Euronews pre 26 minutajoš 6 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 56 minutajoš 7 povezanih