Повезане вести

Зеленски честитао Дану победу на изборима речима да Румунија зависи од Украјине

Зеленски честитао Дану победу на изборима речима да Румунија зависи од Украјине

Еуроневс 19.05.2025
Украјински председник Володимир Зеленски честитао је данас Никушору Дану победу на председничким изборима у Румунији, и позвао га да посети Украјину. ''Разговарао сам са новоизабраним председником Румуније Никушором Даном… »
Зеленски честитао Дану победу на председничким изборима у Румунији

Зеленски честитао Дану победу на председничким изборима у Румунији

Политика 19.05.2025
КИЈЕВ – Украјински председник Володимир Зеленски честитао је данас Никушору Дану победу на председничким изборима у Румунији, и позвао га да посети Украјину. ''Разговарао сам са новоизабраним председником Румуније Никушором… »
Зеленски честитао

Зеленски честитао

Б92 19.05.2025
Украјински председник Володимир Зеленски честитао је данас Никушору Дану победу на председничким изборима у Румунији, и позвао га да посети Украјину. ''Разговарао сам са новоизабраним председником Румуније Никушором Даном… »
"То је земља од које зависи безбедност": Зеленски честитао новом председнику Румуније, позвао Дана да посети Украјину

"То је земља од које зависи безбедност": Зеленски честитао новом председнику Румуније, позвао Дана да посети Украјину

Блиц 19.05.2025
Украјински председник Володимир Зеленски разговарао је са новоизабраним лидером Румуније Никушором Даном. - Честитао сам му на победи на председничким изборима. Неопходно је да Румунија настави да се развија и да сви заједно… »
Зеленски разговарао са новим председником Румуније "То је земља..."

Зеленски разговарао са новим председником Румуније "То је земља..."

Ало 19.05.2025
Украјински председник Володимир Зеленски разговарао је са новоизабраним лидером Румуније Никушором Даном, а о њиховом разговору писао је на друштвеној мрежи Икс. - Честитао сам му на победи на председничким изборима. Неопходно… »
"Поштујемо избор народа" Зеленски разговарао са новим председником Румуније (фото)

"Поштујемо избор народа" Зеленски разговарао са новим председником Румуније (фото)

Вечерње новости 19.05.2025
УКРАЈИНСКИ председник Володимир Зеленски разговарао је са новоизабраним лидером Румуније Никушором Даном, а о њиховом разговору писао је на друштвеној мрежи Икс. Фото: Профимедиа - Честитао сам му на победи на председничким… »

Вести дана »