Povezane vesti
Zelenski čestitao Danu pobedu na izborima rečima da Rumunija zavisi od Ukrajine
Euronews pre 27 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu na… »
Zelenski čestitao Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji
Politika pre 27 dana
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu… »
Zelenski čestitao
B92 pre 27 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao je danas Nikušoru Danu pobedu na predsedničkim izborima u Rumuniji, i pozvao ga da poseti Ukrajinu. ''Razgovarao sam sa novoizabranim predsednikom Rumunije Nikušorom Danom. Čestitao sam mu pobedu na… »
"To je zemlja od koje zavisi bezbednost": Zelenski čestitao novom predsedniku Rumunije, pozvao Dana da poseti Ukrajinu
Blic pre 27 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom. - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da Rumunija nastavi da se razvija i da svi zajedno sarađujemo u našem regionu i… »
Zelenski razgovarao sa novim predsednikom Rumunije "To je zemlja..."
Alo pre 27 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom, a o njihovom razgovoru pisao je na društvenoj mreži Iks. - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da Rumunija nastavi da… »
"Poštujemo izbor naroda" Zelenski razgovarao sa novim predsednikom Rumunije (foto)
Večernje novosti pre 27 dana
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa novoizabranim liderom Rumunije Nikušorom Danom, a o njihovom razgovoru pisao je na društvenoj mreži Iks. Foto: Profimedia - Čestitao sam mu na pobedi na predsedničkim izborima. Neophodno je da… »
Vesti dana »

Prognoza vremena za 16. jun: I danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje, ponegde pljusak
Beta pre 2 satajoš 2 povezane