Повезане вести

Вештаци у телефонима неколико припадника Беливукове групе пронашли "Скај": Детаљи са суђења који откривају везу са злочинима…

Вештаци у телефонима неколико припадника Беливукове групе пронашли "Скај": Детаљи са суђења који откривају везу са злочинима…

Блиц 19.05.2025
У Специјалном суду у Београду данас је на суђењу групи Вељка Беливука вештак за електронска информатичка и форензичка вештачења Андрија Петровић потврдио да су у телефонима неколико оптужених пронађена криптована апликација… »
Вештак: У телефонима неколико припадника Беливукове групе пронађен „Скај“

Вештак: У телефонима неколико припадника Беливукове групе пронађен „Скај“

НИН 19.05.2025
У Специјалном суду у Београду данас је на суђењу групи Вељка Беливука вештак за електронска информатичка и форензичка вештачења Андрија Петровић потврдио да су у телефонима неколико оптужених пронађена криптована апликација… »
Суђење Беливуковој групи: У телефонима неколико оптужених пронађена криптована апликација "Скај"

Суђење Беливуковој групи: У телефонима неколико оптужених пронађена криптована апликација "Скај"

Еуроневс 19.05.2025
"Не морате да гледате у мене" Овим речима се Беливук обратио сведоку који је говорио о телефонима са Скај апликацијом! 18…

"Не морате да гледате у мене" Овим речима се Беливук обратио сведоку који је говорио о телефонима са Скај апликацијом! 18…

Курир 19.05.2025
У телефонима Филипа Ивановског и Бориса Карапанџића, који су оптужени да су били припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића пронађена је инсталирана Скај апликација. Како је данас пред Специјалним судом у… »
Вештак потврдио на суђењу, Беливукови људи користили су „Скај“: Телефони заштићени, немогуће приступити подацима

Вештак потврдио на суђењу, Беливукови људи користили су „Скај“: Телефони заштићени, немогуће приступити подацима

Нова 19.05.2025
Суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптужених за седам ликвидација и друга тешка кривична дела, одржано је данас у Специјалном суду у Београду. Данашње суђење настављено је испитивањем сведока… »
Беливук тражио да изађе из бокса на суђењу! Поставио сведоку једно питање: "Не морате да гледате у мене"

Беливук тражио да изађе из бокса на суђењу! Поставио сведоку једно питање: "Не морате да гледате у мене"

Мондо 19.05.2025
Вељко Беливук поставио је питање сведоку на суђењу. У телефонима Филипа Ивановског и Бориса Карапанџића, који су оптужени да су били припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића пронађена је инсталирана Скај… »

Вести дана »