Povezane vesti

Veštaci u telefonima nekoliko pripadnika Belivukove grupe pronašli "Skaj": Detalji sa suđenja koji otkrivaju vezu sa zločinima…

Veštaci u telefonima nekoliko pripadnika Belivukove grupe pronašli "Skaj": Detalji sa suđenja koji otkrivaju vezu sa zločinima…

Blic 19.05.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju grupi Veljka Belivuka veštak za elektronska informatička i forenzička veštačenja Andrija Petrović potvrdio da su u telefonima nekoliko optuženih pronađena kriptovana aplikacija "Skaj". Petrović je… »
Veštak: U telefonima nekoliko pripadnika Belivukove grupe pronađen „Skaj“

Veštak: U telefonima nekoliko pripadnika Belivukove grupe pronađen „Skaj“

NIN 19.05.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju grupi Veljka Belivuka veštak za elektronska informatička i forenzička veštačenja Andrija Petrović potvrdio da su u telefonima nekoliko optuženih pronađena kriptovana aplikacija „Skaj“. Petrović je… »
Suđenje Belivukovoj grupi: U telefonima nekoliko optuženih pronađena kriptovana aplikacija "Skaj"

Suđenje Belivukovoj grupi: U telefonima nekoliko optuženih pronađena kriptovana aplikacija "Skaj"

Euronews 19.05.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju grupi Veljka Belivuka veštak za elektronska informatička i forenzička veštačenja Andrija Petrović potvrdio da su u telefonima nekoliko optuženih pronađena kriptovana aplikacija "Skaj". Petrović je… »
"Ne morate da gledate u mene" Ovim rečima se Belivuk obratio svedoku koji je govorio o telefonima sa Skaj aplikacijom! 18…

"Ne morate da gledate u mene" Ovim rečima se Belivuk obratio svedoku koji je govorio o telefonima sa Skaj aplikacijom! 18…

Kurir 19.05.2025
U telefonima Filipa Ivanovskog i Borisa Karapandžića, koji su optuženi da su bili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pronađena je instalirana Skaj aplikacija. Kako je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, koji vodi postupak… »
Veštak potvrdio na suđenju, Belivukovi ljudi koristili su „Skaj“: Telefoni zaštićeni, nemoguće pristupiti podacima

Veštak potvrdio na suđenju, Belivukovi ljudi koristili su „Skaj“: Telefoni zaštićeni, nemoguće pristupiti podacima

Nova 19.05.2025
Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženih za sedam likvidacija i druga teška krivična dela, održano je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Današnje suđenje nastavljeno je ispitivanjem svedoka. Inače, suđenje je počelo iz… »
Belivuk tražio da izađe iz boksa na suđenju! Postavio svedoku jedno pitanje: "Ne morate da gledate u mene"

Belivuk tražio da izađe iz boksa na suđenju! Postavio svedoku jedno pitanje: "Ne morate da gledate u mene"

Mondo 19.05.2025
Veljko Belivuk postavio je pitanje svedoku na suđenju. U telefonima Filipa Ivanovskog i Borisa Karapandžića, koji su optuženi da su bili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pronađena je instalirana Skaj aplikacija. Kako je… »

Vesti dana »