Povezane vesti

(Video) "bilo je loših poteza": Milena Ćeranić progovorila o "Grandu" i Saši Popoviću: Evo šta sada kaže o njemu nakon što nas…

(Video) "bilo je loših poteza": Milena Ćeranić progovorila o "Grandu" i Saši Popoviću: Evo šta sada kaže o njemu nakon što nas…

Blic 19.05.2025
Pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Milena Ćeranić, objavila je svoj prvi album posle 16 godina karijere i oduševila svoju publiku koja je na to čekala godinama. Milena je govorila i o odnosu sa Sašom Popovićem i… »
„Da nije bilo lomova ne bih bila ovako jaka“: Milena Ćeranić posle 15 godina progovorila o lošim potezima u karijeri

„Da nije bilo lomova ne bih bila ovako jaka“: Milena Ćeranić posle 15 godina progovorila o lošim potezima u karijeri

Nova 19.05.2025
Milena Ćeranić promovisala je danas svoj prvi album "Moj prvi", a tom prilikom se dotakla svih uspona i padova u karijeri. Među njenim novim numerama ima tekstova gotovo svih poznatih tekstopisaca, a pesmu „Feler“ potpisuje njen kolega Sloba Radanović… »
Nakon 15 godina Milena Ćeranić progovorila o odnosu sa pokojnim sašom popovićem Javnost treba da zna istinu

Nakon 15 godina Milena Ćeranić progovorila o odnosu sa pokojnim sašom popovićem Javnost treba da zna istinu

Alo 19.05.2025
Milena Ćeranić posle mnogo godina progovorila o Saši Popoviću. Pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Milena Ćeranić, izdala je prvi album posle 16 godina karijere i oduševila svoju publiku koja je na to čekala… »
Moja istina, priča i put: Milena Ćeranić o prvom studijskom albumu i novim izazovima (foto/video)

Moja istina, priča i put: Milena Ćeranić o prvom studijskom albumu i novim izazovima (foto/video)

Večernje novosti 19.05.2025
MUZIČKA zvezda Milena Ćeranić konačno je obradovala svoju publiku, objavom prvog studijskog albuma "Moj prvi" posle 16 godina koliko postoji na estradno-muzičkoj sceni. Foto: Novosti Tim povodom upriličila je specijalno druženje sa predstavnicima medija… »
"Želeli su da me loše predstave i uspeli su" Milena Ćeranić o saradnicima i karijeri: Pesmu joj napisao Sloba Radanović, evo…

"Želeli su da me loše predstave i uspeli su" Milena Ćeranić o saradnicima i karijeri: Pesmu joj napisao Sloba Radanović, evo…

Kurir 19.05.2025
Milena Ćeranić je nakon šesnaest godina karijere objavila svoj prvi album "Moj prvi". Pevačica je organizovala druženje s medijima, pa smo iskoristili priliku da porazgovaramo o novom projektu. Prošlo je 16 godina od tvog prvog hita "Ne može ljubav da… »
Milena Ćeranić posle 15 godina priznala istinu o izbacivanju iz Granda i Saši Popoviću: "To nisu loši potezi"

Milena Ćeranić posle 15 godina priznala istinu o izbacivanju iz Granda i Saši Popoviću: "To nisu loši potezi"

Telegraf 19.05.2025
Pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Milena Ćeranić, izdala je prvi album posle 16 godina karijere i oduševila svoju publiku koja je na to čekala godinama. Na albumu "Moj prvi" okupila je sve saradnike koji su… »

Vesti dana »