Povezane vesti

Miloš Vučević: Napad na prostorije SNS–a čin bezumlja, blokade suda u Novom Sadu su napad na državu

Miloš Vučević: Napad na prostorije SNS–a čin bezumlja, blokade suda u Novom Sadu su napad na državu

Politika 19.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da napadi na stranačke prostorije i aktiviste u Novom Sadu predstavljaju čin bezumlja, a povodom nastavka blokade suda u tom gradu ocenio je da je reč o najogoljenijem vidu napada na… »
Vučević: Napad na prostorije SNS čin bezumlja, blokade suda u NS su napad na državu

Vučević: Napad na prostorije SNS čin bezumlja, blokade suda u NS su napad na državu

Euronews 19.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da napadi na stranačke prostorije i aktiviste u Novom Sadu predstavljaju čin bezumlja, a povodom nastavka blokade suda u tom gradu ocenio je da je reč o najogoljenijem vidu napada na… »
Čin bezumlja, za svaku osudu! Lider SNS Vučević o napadu na stranačke prostorije u Novom Sadu! Poslao i jasnu poruku…

Čin bezumlja, za svaku osudu! Lider SNS Vučević o napadu na stranačke prostorije u Novom Sadu! Poslao i jasnu poruku…

Dnevnik 19.05.2025
Lider SNS Miloš Vučević istakao je za Nacionalni dnevnik, na Pink televiziji, da je blokada suda u Novom Sadu najogoljeniji vid napada na institucije Srbije i državu. -Zahvalio sam ljudima koji su bili hrabri i dosledni i odbranili svoje stranačke… »
"Blokaderima mogu da poručim samo jedno" Lider SNS Vučević odgovorio na nasilje ekstremista u Novom Sadu: Mi ćemo na miran…

"Blokaderima mogu da poručim samo jedno" Lider SNS Vučević odgovorio na nasilje ekstremista u Novom Sadu: Mi ćemo na miran…

Dnevnik 19.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je zahvalan svim devojkama i momcima koji su juče blokirali stranačke prostorije u Novom Sadu. -Neverovatno je da je nekome palo na pamet da napadnu naše stranačke prostorije i da to brani kako je to demokratski… »
Vučević odgovorio na nasilje blokadera u Novom Sadu: Mi ćemo na miran način čuvati naše stranačke prostorije i naše kolege…

Vučević odgovorio na nasilje blokadera u Novom Sadu: Mi ćemo na miran način čuvati naše stranačke prostorije i naše kolege…

Kurir 19.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je zahvalan svim devojkama i momcima koji su juče blokirali stranačke prostorije u Novom Sadu. - Neverovatno je da je nekome palo na pamet da napadnu naše stranačke prostorije i da to brani kako je to… »

Vesti dana »