Povezane vesti
Miloš Vučević: Napad na prostorije SNS–a čin bezumlja, blokade suda u Novom Sadu su napad na državu
Politika 19.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da napadi na stranačke prostorije i aktiviste u Novom Sadu predstavljaju čin bezumlja, a povodom nastavka blokade suda u tom gradu ocenio je da je reč o najogoljenijem vidu napada na… »
Vučević: Napad na prostorije SNS čin bezumlja, blokade suda u NS su napad na državu
Euronews 19.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da napadi na stranačke prostorije i aktiviste u Novom Sadu predstavljaju čin bezumlja, a povodom nastavka blokade suda u tom gradu ocenio je da je reč o najogoljenijem vidu napada na… »
Čin bezumlja, za svaku osudu! Lider SNS Vučević o napadu na stranačke prostorije u Novom Sadu! Poslao i jasnu poruku…
Dnevnik 19.05.2025
Lider SNS Miloš Vučević istakao je za Nacionalni dnevnik, na Pink televiziji, da je blokada suda u Novom Sadu najogoljeniji vid napada na institucije Srbije i državu. -Zahvalio sam ljudima koji su bili hrabri i dosledni i odbranili svoje stranačke… »
"Blokaderima mogu da poručim samo jedno" Lider SNS Vučević odgovorio na nasilje ekstremista u Novom Sadu: Mi ćemo na miran…
Dnevnik 19.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je zahvalan svim devojkama i momcima koji su juče blokirali stranačke prostorije u Novom Sadu. -Neverovatno je da je nekome palo na pamet da napadnu naše stranačke prostorije i da to brani kako je to demokratski… »
Vučević odgovorio na nasilje blokadera u Novom Sadu: Mi ćemo na miran način čuvati naše stranačke prostorije i naše kolege…
Kurir 19.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je zahvalan svim devojkama i momcima koji su juče blokirali stranačke prostorije u Novom Sadu. - Neverovatno je da je nekome palo na pamet da napadnu naše stranačke prostorije i da to brani kako je to… »
Vesti dana »
Ko ima problem sa otkupom mleka, nek pozove ovaj broj: Nadležni najavili mere kako bi se sprečila šteta
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Vanredni noćni saobraćaj i vikend rasporedi polazaka: Praznični režim gradskog prevoza na snazi do 7. januara
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 54 povezane
Krivična prijava protiv Novosađanina zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori
Serbian News Media pre 40 minutajoš 20 povezanih