Повезане вести
Зашто килограм трешања кошта 1.500 динара
Радио 021 19.05.2025
Мраз није десетковао само ово воће, већ је уништио и кајсију, крушку, јабуку, шљиву, кажу воћари. Јелена Субин/ББЦ Гледам ја њих, гледају оне мене. Онако једре, јарко црвене, готово да пуцају колико су сочне. Вода ми малтене… »
НИН 19.05.2025
Гледам ја њих, гледају оне мене. Онако једре, јарко црвене, готово да пуцају колико су сочне. Вода ми малтене иде низ уста и таман да питам колико коштају, средовечна жена изусти: "Гледање не кошта, али је килограм трешања… »
Јужне вести 19.05.2025
Јелена Субин/ББЦ Гледам ја њих, гледају оне мене. Онако једре, јарко црвене, готово да пуцају колико су сочне. Вода ми малтене иде низ уста и таман да питам колико коштају, средовечна жена изусти: „Гледање не кошта, али је… »
Данас 19.05.2025
Гледам ја њих, гледају оне мене. Онако једре, јарко црвене, готово да пуцају колико су сочне. Вода ми малтене иде низ уста и таман да питам колико коштају, средовечна жена изусти: „Гледање не кошта, али је килограм трешања… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане