Povezane vesti
Zašto kilogram trešanja košta 1.500 dinara
Radio 021 19.05.2025
Mraz nije desetkovao samo ovo voće, već je uništio i kajsiju, krušku, jabuku, šljivu, kažu voćari. Jelena Subin/BBC Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da… »
NIN 19.05.2025
Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: "Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500 dinara. "Jeftinije… »
Južne vesti 19.05.2025
Jelena Subin/BBC Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: „Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500… »
Danas 19.05.2025
Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: „Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500 dinara. „Jeftinije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane