Povezane vesti

Zašto kilogram trešanja košta 1.500 dinara

Radio 021 19.05.2025
Mraz nije desetkovao samo ovo voće, već je uništio i kajsiju, krušku, jabuku, šljivu, kažu voćari. Jelena Subin/BBC Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da… »

NIN 19.05.2025
Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: "Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500 dinara. "Jeftinije… »

Južne vesti 19.05.2025
Jelena Subin/BBC Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: „Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500… »

Danas 19.05.2025
Gledam ja njih, gledaju one mene. Onako jedre, jarko crvene, gotovo da pucaju koliko su sočne. Voda mi maltene ide niz usta i taman da pitam koliko koštaju, sredovečna žena izusti: „Gledanje ne košta, ali je kilogram trešanja 1.500 dinara. „Jeftinije… »

Vesti dana »