Повезане вести
Сити има очајну сезону, Гвардиола "пецка" ривале: "Ми смо макар освојили трофеј"
Курир 19.05.2025
Велика борба води се у Премијер лиги за пласман у Лигу шампиона, а кандидати су Манчестер сити (65 бодова), Нотингем Форест (65 бодова), Њукасл (66 бодова), Астон Вила (66 бодова), Челси (66 бодова)... Манчестер сити има једну… »
"Ми смо освојили трофеј": Гвардиола "ударио" на конкуренцију
Вечерње новости 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Фото: Профимедиа Да би то учинио Сити мора да… »
Пеп прозвао конкуренцију: Ми смо бар узели пехар
Спорт клуб 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Прочитај више… »
Пеп прозвао конкуренцију: Ми смо бар узели пехар
Спорт клуб 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Да би то учинио Сити мора да буде у првих пет… »
Вести дана »
Претужне сцене у Дубони и Малом Орашју обележава се три године од стравичног злочина: Убијено деветоро младих у селима код Младеновца (фото, видео)
Блиц пре 24 минутајош 58 повезаних
Какво ће време бити за Ђурђевдан? РХМЗ се огласио новом прогнозом, ево када се очекује преокрет
Мондо пре 29 минутајош 24 повезане
Нафта Брент поскупела на више од 109 долара упркос Трамповом плану за Ормуски мореуз
Еуроневс пре 54 минутајош 24 повезане
Фон дер Лајен пред самит Европске политичке заједнице: Разговараћемо о независној Европи
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних