Повезане вести
Сити има очајну сезону, Гвардиола "пецка" ривале: "Ми смо макар освојили трофеј"
Курир 19.05.2025
Велика борба води се у Премијер лиги за пласман у Лигу шампиона, а кандидати су Манчестер сити (65 бодова), Нотингем Форест (65 бодова), Њукасл (66 бодова), Астон Вила (66 бодова), Челси (66 бодова)... Манчестер сити има једну… »
"Ми смо освојили трофеј": Гвардиола "ударио" на конкуренцију
Вечерње новости 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Фото: Профимедиа Да би то учинио Сити мора да… »
Пеп прозвао конкуренцију: Ми смо бар узели пехар
Спорт клуб 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Прочитај више… »
Пеп прозвао конкуренцију: Ми смо бар узели пехар
Спорт клуб 19.05.2025
Манчестер Сити је изгубио финале ФА купа од Кристал Паласа и остао и без тог трофеја. Једино што сезону може, колико толико да спасе, јесте да се на крају ипак избори Лига шампиона. Да би то учинио Сити мора да буде у првих пет… »
Вести дана »
РХМЗ упозорава на опасну појаву: Након облачног јутра, познато какво ће време бити у Србији
Ало пре 33 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 38 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 28 минутајош 1 повезана