Povezane vesti

Siti ima očajnu sezonu, Gvardiola "pecka" rivale: "Mi smo makar osvojili trofej"

Siti ima očajnu sezonu, Gvardiola "pecka" rivale: "Mi smo makar osvojili trofej"

Kurir pre 14 dana
Velika borba vodi se u Premijer ligi za plasman u Ligu šampiona, a kandidati su Mančester siti (65 bodova), Notingem Forest (65 bodova), Njukasl (66 bodova), Aston Vila (66 bodova), Čelsi (66 bodova)... Mančester siti ima jednu od najgorih sezona u… »
"Mi smo osvojili trofej": Gvardiola "udario" na konkurenciju

"Mi smo osvojili trofej": Gvardiola "udario" na konkurenciju

Večernje novosti pre 14 dana
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Foto: Profimedia Da bi to učinio Siti mora da bude u prvih pet, a… »
Pep prozvao konkurenciju: Mi smo bar uzeli pehar

Sport klub pre 14 dana
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Pročitaj više… »

Sport klub pre 14 dana
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Da bi to učinio Siti mora da bude u prvih pet, a trenutno je šesti… »

Vesti dana »