Povezane vesti
Siti ima očajnu sezonu, Gvardiola "pecka" rivale: "Mi smo makar osvojili trofej"
Kurir 19.05.2025
Velika borba vodi se u Premijer ligi za plasman u Ligu šampiona, a kandidati su Mančester siti (65 bodova), Notingem Forest (65 bodova), Njukasl (66 bodova), Aston Vila (66 bodova), Čelsi (66 bodova)... Mančester siti ima jednu od najgorih sezona u eri… »
"Mi smo osvojili trofej": Gvardiola "udario" na konkurenciju
Večernje novosti 19.05.2025
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Foto: Profimedia Da bi to učinio Siti mora da bude u prvih pet, a… »
Pep prozvao konkurenciju: Mi smo bar uzeli pehar
Sport klub 19.05.2025
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Pročitaj više… »
Pep prozvao konkurenciju: Mi smo bar uzeli pehar
Sport klub 19.05.2025
Mančester Siti je izgubio finale FA kupa od Kristal Palasa i ostao i bez tog trofeja. Jedino što sezonu može, koliko toliko da spase, jeste da se na kraju ipak izbori Liga šampiona. Da bi to učinio Siti mora da bude u prvih pet, a trenutno je šesti sa… »
Vesti dana »
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Beta pre 46 minutajoš 30 povezanih
U Novom Sadu zaplenjeno oko 85 kilograma droge, uhapšene tri osobe
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane
Zelenski u Srbiji prvi put od početka ruske invazije na Ukrajinu
BBC News pre 21 minutajoš 22 povezane
(Video) Najavljeni olujni udari vetra! Crni oblaci nadvijaju se nad Novim Sadom dok Novosađani čekaju da se nebo otvori i da pljusne kiša, uživaju u dugi
Dnevnik pre 6 minutajoš 38 povezanih
SRCE: Napad na Stevana Filipovića instruisan od vlasti
Serbian News Media pre 3 satajoš 89 povezanih