Povezane vesti

Đilas: U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani ministri Nikola Selaković i Siniša Mali

Đilas: U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani ministri Nikola Selaković i Siniša Mali

N1 Info 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. “Mi iz Stranke slobode i pravde… »
Đilas: U Tužilaštvu zbog slučaja Generalštab saslušavani i ministri Selaković i Mali

Đilas: U Tužilaštvu zbog slučaja Generalštab saslušavani i ministri Selaković i Mali

Novi magazin 19.05.2025
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali, prenela je danas ta stranka. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za… »
Đilas: Ministri Selaković i Mali saslušavani u Tužilaštvu zbog slučaja "Generalštab"

Đilas: Ministri Selaković i Mali saslušavani u Tužilaštvu zbog slučaja "Generalštab"

Radio 021 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za slučaj Generalštab, da je… »
Đilas o aferi Generalštab: Saslušani Nikola Selaković i Siniša Mali, ministar kulture bio na spisku onih koje je trebalo…

Đilas o aferi Generalštab: Saslušani Nikola Selaković i Siniša Mali, ministar kulture bio na spisku onih koje je trebalo…

Nova 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas otkrio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministar kulture Nikola Selaković i ministar finansija Siniša Mali. “Mi iz… »

Vesti dana »

Rajakovićev Toronto pet od šest (video)

Rajakovićev Toronto pet od šest (video)

Sportski žurnal pre 4 minutajoš 30 povezanih
Jedan dan bez škole: Novi Sad staje uz štrajkače glađu

Jedan dan bez škole: Novi Sad staje uz štrajkače glađu

Luftika pre 4 minutajoš 10 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

NIN pre 19 minutajoš 12 povezanih
Kapitenska podvala srećom nije propala

Kapitenska podvala srećom nije propala