Povezane vesti
Đilas: U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani ministri Nikola Selaković i Siniša Mali
N1 Info 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. “Mi iz Stranke slobode i pravde… »
Đilas: U Tužilaštvu zbog slučaja Generalštab saslušavani i ministri Selaković i Mali
Novi magazin 19.05.2025
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali, prenela je danas ta stranka. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za… »
Đilas: Ministri Selaković i Mali saslušavani u Tužilaštvu zbog slučaja "Generalštab"
Radio 021 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za slučaj Generalštab, da je… »
Đilas o aferi Generalštab: Saslušani Nikola Selaković i Siniša Mali, ministar kulture bio na spisku onih koje je trebalo…
Nova 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas otkrio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministar kulture Nikola Selaković i ministar finansija Siniša Mali. “Mi iz… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 41 minutajoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 4 satijoš 31 povezana

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 7 satijoš 26 povezanih