Povezane vesti
Đilas: U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani ministri Nikola Selaković i Siniša Mali
N1 Info 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. “Mi iz Stranke slobode i pravde… »
Đilas: U Tužilaštvu zbog slučaja Generalštab saslušavani i ministri Selaković i Mali
Novi magazin 19.05.2025
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali, prenela je danas ta stranka. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za… »
Đilas: Ministri Selaković i Mali saslušavani u Tužilaštvu zbog slučaja "Generalštab"
Radio 021 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za slučaj Generalštab, da je… »
Đilas o aferi Generalštab: Saslušani Nikola Selaković i Siniša Mali, ministar kulture bio na spisku onih koje je trebalo…
Nova 19.05.2025
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas otkrio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministar kulture Nikola Selaković i ministar finansija Siniša Mali. “Mi iz… »
Vesti dana »

Osmočasovna blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 10 minutajoš 47 povezanih

Studentska akcija: Heštegovi SNS-a preuzeti na društvenim mrežama
Serbian News Media pre 10 minutajoš 26 povezanih

Radivoju Jovoviću određen pritvor do 30 dana, aktivistkinji Čeleketić do tri meseca kućnog pritvora
N1 Info pre 45 minutajoš 14 povezanih

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 45 povezanih