Povezane vesti
Đilas: U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani ministri Nikola Selaković i Siniša Mali
N1 Info pre 27 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. “Mi iz Stranke slobode i pravde… »
Đilas: U Tužilaštvu zbog slučaja Generalštab saslušavani i ministri Selaković i Mali
Novi magazin pre 27 dana
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali, prenela je danas ta stranka. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za… »
Đilas: Ministri Selaković i Mali saslušavani u Tužilaštvu zbog slučaja "Generalštab"
Radio 021 pre 27 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da su povodom slučaja "Generalštab" u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministri Nikola Selaković i Siniša Mali. "Mi iz SSP saznali smo, vezano za slučaj Generalštab, da je… »
Đilas o aferi Generalštab: Saslušani Nikola Selaković i Siniša Mali, ministar kulture bio na spisku onih koje je trebalo…
Nova pre 27 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas otkrio je u svom podkastu “Dežurni krivac” da su povodom slučaja “Generalštab” u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušavani i ministar kulture Nikola Selaković i ministar finansija Siniša Mali. “Mi iz… »
Vesti dana »

Utisak nedelje o izborima u Kosjeriću i Zaječaru: „Našli smo recept koji radi. Grešili smo, ali ovo je tek početak borbe“
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih

Sedmi dan protesta akademske zajednice: Ispunjen jedan zahtev, ostala dva i dalje bez odgovora
Novi magazin pre 4 satijoš 24 povezane

Gde je Roberto Bađo "umro na nogama", srpski zet nije imao šansu: Pred ovim golom mu je srce prepuklo 1994.
Mondo pre 1 danjoš 27 povezanih