Повезане вести
Ђилас: У Тужилаштву за организовани криминал саслушавани министри Никола Селаковић и Синиша Мали
Н1 Инфо 19.05.2025
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је у свом подкасту “Дежурни кривац” да су поводом случаја “Генералштаб” у Тужилаштву за организовани криминал саслушавани и министри Никола Селаковић и Синиша Мали. “Ми из… »
Ђилас: У Тужилаштву због случаја Генералштаб саслушавани и министри Селаковић и Мали
Нови магазин 19.05.2025
Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас саопштио је да су поводом случаја "Генералштаб" у Тужилаштву за организовани криминал саслушавани и министри Никола Селаковић и Синиша Мали, пренела је данас та странка. "Ми из… »
Ђилас: Министри Селаковић и Мали саслушавани у Тужилаштву због случаја "Генералштаб"
Радио 021 19.05.2025
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас саопштио је да су поводом случаја "Генералштаб" у Тужилаштву за организовани криминал саслушавани и министри Никола Селаковић и Синиша Мали. "Ми из ССП сазнали смо, везано за… »
Ђилас о афери Генералштаб: Саслушани Никола Селаковић и Синиша Мали, министар културе био на списку оних које је требало…
Нова 19.05.2025
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас открио је у свом подкасту “Дежурни кривац” да су поводом случаја “Генералштаб” у Тужилаштву за организовани криминал саслушавани и министар културе Никола Селаковић и министар… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 48 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана