Povezane vesti
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
Novi magazin 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
N1 Info 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor kognitivne… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je VI inteligentna
RTS 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor kognitivne… »
Vesti dana »

Preteće poruke stigle školama koje nisu promenila svoje e-mail adrase: Nakon dramatičnog jutra oglasila se Školska uprava Moravičkog okruga, nastava u drugoj smeni odvija se normalno
RINA pre 31 minutajoš 81 povezana

Četvoro povređeno u napadu kod sinagoge u Mančesteru na praznik Jom Kipur
NIN pre 1 minutjoš 39 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 61 povezana

Student iz Srbije na jednom od presretnutih brodova s pomoći za Gazu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih