Povezane vesti
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
Novi magazin 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
N1 Info 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor kognitivne… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je VI inteligentna
RTS 19.05.2025
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor kognitivne… »
Vesti dana »
Baner sa Palate Albanija biće uklonjen, organizovano zbrinjavanje mladunaca bele čiope
NIN pre 7 minutajoš 25 povezanih
Čačak dobio tehničku vodu: Cisterne raspoređene u gradskim i seoskim područjima
Pressek pre 22 minutajoš 27 povezanih
Lazarević: Sporazumi iz Kine donose milijardu novih investicija i 1.600 radnih mesta
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Katastrofa za Novaka Đokovića: pada na ATP listi, ali to nije najgore
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih