Povezane vesti
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
Novi magazin pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna
N1 Info pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je VI inteligentna
RTS pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Nova pre 3 minutajoš 14 povezanih

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

"Ovo je teroristički napad": Rusija se oglasila o padu dva mosta!
Telegraf pre 13 minutajoš 24 povezane