Povezane vesti

Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna

Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je veštačka inteligencija - inteligentna

Novi magazin pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava… »

N1 Info pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor… »
Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je VI inteligentna

Moramo da prestanemo da se pretvaramo da je VI inteligentna

RTS pre 12 dana
Stalno nam se podgreva predstava da veštačka inteligencija izgleda, zvuči i ponaša se kao mi. Govori uglađenim rečenikom, imitira emocije, izražava radoznalost, saoseća, čak se bavi nečim što naziva kreativnošću. Doktor Gijom Tjeri, profesor… »

Vesti dana »