Повезане вести

Морамо да престанемо да се претварамо да је вештачка интелигенција - интелигентна

Морамо да престанемо да се претварамо да је вештачка интелигенција - интелигентна

Нови магазин 19.05.2025
Стално нам се подгрева представа да вештачка интелигенција изгледа, звучи и понаша се као ми. Стално нам се подгрева представа да вештачка интелигенција изгледа, звучи и понаша се као ми. Говори углађеним речеником, имитира… »

Н1 Инфо 19.05.2025
Стално нам се подгрева представа да вештачка интелигенција изгледа, звучи и понаша се као ми. Говори углађеним речеником, имитира емоције, изражава радозналост, саосећа, чак се бави нечим што назива креативношћу. Доктор Гијом… »
Морамо да престанемо да се претварамо да је ВИ интелигентна

Морамо да престанемо да се претварамо да је ВИ интелигентна

РТС 19.05.2025
Стално нам се подгрева представа да вештачка интелигенција изгледа, звучи и понаша се као ми. Говори углађеним речеником, имитира емоције, изражава радозналост, саосећа, чак се бави нечим што назива креативношћу. Доктор Гијом… »

Вести дана »