Повезане вести
(Видео) "плакала сам, како не": Вања Мијатовић отворено о разводу који се недавно догодио: "Ја кад донесем одлуку сигурна сам…
Блиц 19.05.2025
Певачица Вања Мијатовић недавно се развела од супруга са којим је била у браку две године. О томе како су се упознали и о још много детаља прича у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" коју можете гледати вечерас, у… »
(Видео) "променила сам име у документима": Дуго се полемисало о томе како се певачица стварно зове, сада открива ко је заправо…
Блиц 19.05.2025
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" је певачица Вања Мијатовић, која управо у поменутој емисији која се емитује у понедељак у 22 сата само на Блиц телевизији открива мистерију око њеног имена. Иако су је… »
(Видео) "два пута сам пала у несвест у року од десет минута": Вања Мијатовић се шест месеци опорављала од несреће и поново…
Блиц 19.05.2025
Певачица Вања Мијатовић, гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој прича како о лепим сегментима свог живота тако и о оним тешким, а један од њих био је и када је доживела саобраћајну незгоду. Вања… »
(Видео) Бившем је певала На свадби, а са вереником се растала управо због музике: Вања Мијатовић отворено о својим…
Блиц 19.05.2025
Певачица Вања Мијатовић у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" отворено прича о љубавима које су прекинуте, као и разлозима за то. Помиње и то како је бившем певала на свадби, али и како се прећутно растала са… »
Вести дана »

Временска прогноза за 17. септембар: Променљиво облачно, ујутру са кишом и локалним пљусковима
Мондо пре 57 минутајош 7 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана