Povezane vesti
Građani i studenti protestovali ispred Centralnog zatvora u znak podrške Mariji Vasić
Danas 20.05.2025
Skup podrške pritvorenoj profesorki gimnazije u Novom Sadu Mariji Vasić završen je večeras nešto posle 21.00, a traženo je oslobađanje nje i drugih aktivista. „Svi smo mi Marija“, poručili su okupljeni ispred Centralnog zatvora u Beogradu. Demonstranti… »
Završen skup podrške "Svi smo mi Marija": Lekari pregledali Vasićevu koja štrajkuje glađu i žeđu (foto/video)
Blic 19.05.2025
Skup podrške pritvorenoj profesorki gimnazije u Novom Sadu Mariji Vasić završen je večeras nešto posle 21.00, a traženo je oslobađanje nje i drugih aktivista. "Svi smo mi Marija", poručili su okupljeni ispred Centralnog zatvora u Beogradu. Na skupu je… »
Sin Marije Vasić: Tražimo izveštaj sa imenom lekara koji garantuje da je ona u redu
Danas 19.05.2025
„Tražimo izveštaj o njenom zdravlju, sa imenom i prezimenom lekara koji će da nam garantuje da je ona u redu“, kaže za N1 Milan Čanak, sin pritvorene profesorke iz gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada Marije Vasić. On naglašava da porodica ne… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
Forbes pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić: Lajen u Davosu istakla želju EU za nezavisnost, očekuje se odgovor Trampa
NIN pre 17 minutajoš 23 povezane
Novak Đoković doneo zanimljivu odluku uoči meča 2. kola Australijan opena
Danas pre 33 minutajoš 29 povezanih