Povezane vesti
Građani i studenti protestovali ispred Centralnog zatvora u znak podrške Mariji Vasić
Danas pre 27 dana
Skup podrške pritvorenoj profesorki gimnazije u Novom Sadu Mariji Vasić završen je večeras nešto posle 21.00, a traženo je oslobađanje nje i drugih aktivista. „Svi smo mi Marija“, poručili su okupljeni ispred Centralnog zatvora u Beogradu. Demonstranti… »
Završen skup podrške "Svi smo mi Marija": Lekari pregledali Vasićevu koja štrajkuje glađu i žeđu (foto/video)
Blic pre 27 dana
Skup podrške pritvorenoj profesorki gimnazije u Novom Sadu Mariji Vasić završen je večeras nešto posle 21.00, a traženo je oslobađanje nje i drugih aktivista. "Svi smo mi Marija", poručili su okupljeni ispred Centralnog zatvora u Beogradu. Na skupu je… »
Sin Marije Vasić: Tražimo izveštaj sa imenom lekara koji garantuje da je ona u redu
Danas pre 27 dana
„Tražimo izveštaj o njenom zdravlju, sa imenom i prezimenom lekara koji će da nam garantuje da je ona u redu“, kaže za N1 Milan Čanak, sin pritvorene profesorke iz gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada Marije Vasić. On naglašava da porodica ne… »
Vesti dana »

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 8 minutajoš 14 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 58 minutajoš 15 povezanih

(BLOG) U Skupštini rasprava o Zakonu o javnim medijskim servisima i Zakonu o kvalitetu vazduha, rad parlamenta i posle 18h
N1 Info pre 34 minutajoš 28 povezanih

Vlast nas kažnjava zbog podrške studentima: Osmi dan blokade kod Vlade
Danas pre 7 satijoš 12 povezanih

I SNS organizuje skup na Vidovdan: „Sve treba da protekne bez agresije i incidenata“
Nedeljnik pre 59 minutajoš 13 povezanih