Povezane vesti
Milica Milša danas slavi 57. rođendan: Suprug joj se odmah obratio emotivnom porukom (FOTO)
Nova 20.05.2025
Poznata glumica Milica Milša danas slavi 57. rođendan, a tim povodom posebnu čestitku uputio joj je suprug, scenarista Žarko Jokanović. Na svom Instagram profilu, Jokanović je podelio niz fotografija Milice uz emotivne reči koje svedoče o njihovoj… »
"Uživaj onako kako ja uživam u tebi": Slavlje u domu Milice Milše, muž joj se obratio: Nećete verovati koliko godina puni
Blic 20.05.2025
Milica Milša, poznata srpska glumica i lepotica, danas je napunila 57 godina. Milici Milši rođendan je na Instagramu čestitao muž i poslovni saradnik Žarko Jokanović, a uz emotivnu poruku, podelio je i niz fotografija svoje supruge. - Srećan rođendan… »
Slavlje u domu Jovane Jeremić, u teškom periodu se obratila posebnoj osobi: “Živim za tebe, sve imaš od mene…”
Telegraf 20.05.2025
Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu objavila je zajedničke fotografije sa sestričinom Milicom kojoj je juče bio rođendan. Naime, Jovana Jeremić joj se obratila na pomenutoj društvenoj mreži i javno pokazala svoje emocije. - Ljubavi moja… »
"Ljubavi moja, živim za tebe": Slavlje u domu Jovane Jeremić! Voditeljka javno pokazala emocije: "Za sve imaš mene"
Blic 20.05.2025
Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagram profilu objavila je zajedničke fotografije sa sestričinom Milicom kojoj je juče bio rođendan. Naime, Jovana joj se obratila na pomenutoj društvenoj mreži i javno pokazala svoje emocije. - Ljubavi moja, šefice… »
"Ljubavi moja, šefice mog kabineta": Jovana Jeremić spomenula Milicu Mitrović, ne može da sakrije sreću
Mondo 20.05.2025
Voditeljka je objavila emotivne fotografije na Instagramu, a svima je pažnju privukao opis. Voditeljka Jovana Jeremić podelila je na svom Instagram profilu nekoliko zajedničkih fotografija sa sestričinom Milicom, koja je juče proslavila rođendan. Tom… »
Vesti dana »

Pritvor za svih 13 osumnjičenih u slučaju rekonstrukcije pruge, među njima i bivši ministri Momirović i Vesić
Euronews pre 6 minutajoš 22 povezane

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
RTV pre 31 minutajoš 19 povezanih