Повезане вести
Милица Милша данас слави 57. рођендан: Супруг јој се одмах обратио емотивном поруком (ФОТО)
Нова 20.05.2025
Позната глумица Милица Милша данас слави 57. рођендан, а тим поводом посебну честитку упутио јој је супруг, сценариста Жарко Јокановић. На свом Инстаграм профилу, Јокановић је поделио низ фотографија Милице уз емотивне речи које… »
"Уживај онако како ја уживам у теби": Славље у дому Милице Милше, муж јој се обратио: Нећете веровати колико година пуни
Блиц 20.05.2025
Милица Милша, позната српска глумица и лепотица, данас је напунила 57 година. Милици Милши рођендан је на Инстаграму честитао муж и пословни сарадник Жарко Јокановић, а уз емотивну поруку, поделио је и низ фотографија своје… »
Славље у дому Јоване Јеремић, у тешком периоду се обратила посебној особи: “Живим за тебе, све имаш од мене…”
Телеграф 20.05.2025
Водитељка Јована Јеремић на свом Инстаграм профилу објавила је заједничке фотографије са сестричином Милицом којој је јуче био рођендан. Наиме, Јована Јеремић јој се обратила на поменутој друштвеној мрежи и јавно показала своје… »
"Љубави моја, живим за тебе": Славље у дому Јоване Јеремић! Водитељка јавно показала емоције: "За све имаш мене"
Блиц 20.05.2025
Водитељка Јована Јеремић на свом Инстаграм профилу објавила је заједничке фотографије са сестричином Милицом којој је јуче био рођендан. Наиме, Јована јој се обратила на поменутој друштвеној мрежи и јавно показала своје емоције… »
"Љубави моја, шефице мог кабинета": Јована Јеремић споменула Милицу Митровић, не може да сакрије срећу
Мондо 20.05.2025
Водитељка је објавила емотивне фотографије на Инстаграму, а свима је пажњу привукао опис. Водитељка Јована Јеремић поделила је на свом Инстаграм профилу неколико заједничких фотографија са сестричином Милицом, која је јуче… »
Вести дана »
Кина потврдила да је добила понуду од Трампа да се придружи Савету мира
Вести онлине пре 1 сатјош 32 повезане
Какав је договор око НИС: Радосављевић указује на добру и лошу вест
Н1 Инфо пре 3 сатајош 31 повезана
Летећи таксији до ЕКСПО 2027?: Сутра финализација договора са америчком компанијом Арцхер, тврди Вучић
Екапија пре 5 минутајош 24 повезане
Синер се огласио после прве победе на Аустралијан опену: "Надам се да није ништа озбиљно..."
Курир пре 5 минутајош 31 повезана