Povezane vesti
Prevremena penzija za zaposlene ovog giganta: Žele da otpuste što više radnika, ali nekima to neće teško pasti
Kurir pre 27 dana
To će biti jedan od pokušaja da ovaj japanski proizvođač automobila izađe iz krize, rekao je danas izvor upućen u ovu situaciju. Program paketa za prevremeno penzionisanje tako bi trebalo da bude lansiran po prvi put nakon 18 godina i to u julu i… »
Poznata kompanija masovno otpušta radnike Ovoj grupi ljudi će upasti "kašika u med"
Dnevnik pre 27 dana
Kompanija Nisan ponudiće predstojećeg leta svojim administrativnim radnicima mogućnost da se prijave za prevremeno penzionisanje, kao jedan od pokušaja da ovaj japanski proizvođač automobila izađe iz krize, rekao je danas izvor upućen u ovu situaciju… »
Otpuštaju 20.000 ljudi pred penziju
B92 pre 27 dana
Kompanija Nisan ponudiće predstojećeg leta svojim administrativnim radnicima mogućnost da se prijave za prevremeno penzionisanje, kao jedan od pokušaja da ovaj japanski proizvođač automobila izađe iz krize, rekao je danas izvor upućen u ovu situaciju… »
Masovno otpuštanje u poznatoj kompaniji: Ipak, ovoj grupi ljudi će upasti "kašika u med"
Telegraf pre 27 dana
"Nisan" uvodi radikalne mere: Priprema prevremenu penziju za administrativce u sklopu otpuštanja 20.000 ljudi
Blic pre 27 dana
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 5 minutajoš 25 povezanih

Četvrta noć rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih

Iranska nuklearna postrojenja koje je pogodio Izrael - satelitske fotografije
BBC News pre 40 minutajoš 85 povezanih