Povezane vesti

ŠOK priznanje: Bilja Jevtić izbacila Acu iz kuće, nakon 35 godina braka priznala da je kraj

ŠOK priznanje: Bilja Jevtić izbacila Acu iz kuće, nakon 35 godina braka priznala da je kraj

Svet & Skandal 20.05.2025
Bilja Jevtić o braku, ne krije da je izbacila Acu iz kuće Iako već decenijama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, pevači Bilja Jevtić i Aca Ilić nisu imuni na bračne trzavice. U emisiji Magazin In, Biljana je otvoreno govorila o… »
"Izbacila sam ga iz kuće" Biljana Jevtić decenijama je u braku sa Acom Ilićem, sada progovorila o razvodu: Bolje bolan kraj…

"Izbacila sam ga iz kuće" Biljana Jevtić decenijama je u braku sa Acom Ilićem, sada progovorila o razvodu: Bolje bolan kraj…

Kurir 20.05.2025
Pevački par Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić su godinama u braku, a sada je pevačica progovorila o razvodima na estradi, koji su u poslednje vreme učestali. Naime, proteklu godinu su obeležili razvodi na estradi. Pevačica Biljana Jevtić koja je… »
Pevačica izbacila muža iz kuće, šokirala otkrićem posle 35 godina braka: "Jednostavno, ne slažemo se..."

Pevačica izbacila muža iz kuće, šokirala otkrićem posle 35 godina braka: "Jednostavno, ne slažemo se..."

Telegraf 20.05.2025
Već decenijama Aca Ilić i Biljana Jevtić uživaju u harmoničnom braku, barem se tako mislilo. Međutim, kako je pevačica sada rekla i kod njih ima trzavica. Kako je rekla Biljana Jevtić, toliko puta je izbacila Acu iz kuće kada se nisu slagali oko nečega… »
"Izbacila sam ga iz kuće": Pevačica šokirala priznanjem o odnosu sa poznatim suprugom nakon 35 godina braka: "Ne slažemo se"…

"Izbacila sam ga iz kuće": Pevačica šokirala priznanjem o odnosu sa poznatim suprugom nakon 35 godina braka: "Ne slažemo se"…

Blic 20.05.2025
Već decenijama Aca Ilić i Biljana Jevtić uživaju u harmoničnom braku, barem se tako mislilo. Međutim, kako je pevačica sada rekla i kod njih ima trzavica. Kako je rekla Biljana Jevtić, toliko puta je izbacila Acu iz kuće kada se nisu slagali oko nečega… »
"Izbacila sam ga iz kuće, ne slažemo se" Biljana Jevtić šokirala priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan!

"Izbacila sam ga iz kuće, ne slažemo se" Biljana Jevtić šokirala priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan!

Alo 20.05.2025
Ističe da nekada želi da bude sama. Pevačica Biljana Jevtić i njen suprug Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. - E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće... Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako… »

Vesti dana »