Povezane vesti
Fdu studenti objavili novo umetničko delo prozivke: Kad sam bio kukavica u celom svetu (video)
Pravda 20.05.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) izbacili su novi video s potpisom "Kako sam bio kukavica u celom svetu". Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, "o prirodi i društvu". Počinje prizorima - kukavice, ptice… »
Studenti FDU-a su otišli korak dalje sa prozivkom vlasti u novom hit video snimku: “Kako sam bio kukavica u celom svetu”
City magazine 20.05.2025
“Kako sam bio kukavica u celom svetu” je novi video rad koji stiže iz kuhinje FDU-a, i po naslovu već pogađate o čemu se radi. Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima –… »
Studenti FDU izbacili novi video o „ptici kukavici“ – i baš je jaka prozivka
Nova 20.05.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) izbacili su novi video s potpisom "Kako sam bio kukavica u celom svetu". Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima – kukavice, ptice… »
Studenti FDU-a su otišli korak dalje sa prozivkom vlasti u novom hit video snimku: “Kako sam bio kukavica u celom svetu”
City magazine 20.05.2025
“Kako sam bio kukavica u celom svetu” je novi video rad koji stiže iz kuhinje FDU-a, i po naslovu već pogađate o čemu se radi. Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima –… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Da li je na pomolu dogovor o miru? Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 12 minutajoš 23 povezane
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 17 minutajoš 20 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 7 minutajoš 12 povezanih
Tokom dana malo toplije uz slab i umeren vetar: Najviša temperatura do devet stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih