Povezane vesti
Fdu studenti objavili novo umetničko delo prozivke: Kad sam bio kukavica u celom svetu (video)
Pravda 20.05.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) izbacili su novi video s potpisom "Kako sam bio kukavica u celom svetu". Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, "o prirodi i društvu". Počinje prizorima - kukavice, ptice… »
Studenti FDU-a su otišli korak dalje sa prozivkom vlasti u novom hit video snimku: “Kako sam bio kukavica u celom svetu”
City magazine 20.05.2025
“Kako sam bio kukavica u celom svetu” je novi video rad koji stiže iz kuhinje FDU-a, i po naslovu već pogađate o čemu se radi. Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima –… »
Studenti FDU-a su otišli korak dalje sa prozivkom vlasti u novom hit video snimku: “Kako sam bio kukavica u celom svetu”
City magazine 20.05.2025
“Kako sam bio kukavica u celom svetu” je novi video rad koji stiže iz kuhinje FDU-a, i po naslovu već pogađate o čemu se radi. Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima –… »
Studenti FDU izbacili novi video o „ptici kukavici“ – i baš je jaka prozivka
Nova 20.05.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) izbacili su novi video s potpisom "Kako sam bio kukavica u celom svetu". Nakon reakcije na predsednikov govor u Nišu, s FDU u blokadi stiže novi video, „o prirodi i društvu“. Počinje prizorima – kukavice, ptice… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Kličko: Zelenski će morati da donese teške odluke u vezi sa teritorijama
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih

Festival truba u Guči hermetički zatvoren, prolazi se kroz alko-testiranja
N1 Info pre 3 satajoš 13 povezanih

Pojačan saobraćaj i duža čekanja na graničnim prelazima Srbije ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih