Povezane vesti

Australijski vozač moli: Prestanite da zlostavljate moju porodicu

Sport klub 20.05.2025
Vozač Alpina Džek Duan oglasio se povodom toga da traje zlostavljanje njegove porodice na društvenim mrežama. Pročitaj više… »

Sport klub 20.05.2025
Vozač Alpina Džek Duan oglasio se povodom toga da traje zlostavljanje njegove porodice na društvenim mrežama. Duan, inače sin petostrukog svetskog šampiona u motociklizmu Mika, prošle nedelje je posle samo šest trka ostao bez mesta u Alpinu, a zamenio ga… »
Duan: Prestanite da uznemiravate moju porodicu!

Duan: Prestanite da uznemiravate moju porodicu!

Sportski žurnal 20.05.2025
Vozač Alpina traži prekid maltretiranja najbližih zbog lažne objave na društvenim mrežama. Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane „uznemiravanje” njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno pripisana… »
Lažna objava mu napravila haos: Vozač Formule 1 traži da prestane uznemiravanje porodice

Lažna objava mu napravila haos: Vozač Formule 1 traži da prestane uznemiravanje porodice

Nova 20.05.2025
Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno pripisana njegovom ocu, izazvala burne reakcije. „Molim vas, prestanite da uznemiravate moju… »
Napadaju mu porodicu, i to zbog lažne objave na društvenim mrežama: Poznati Australijanac kuka na sav glas: "Molim vas…

Napadaju mu porodicu, i to zbog lažne objave na društvenim mrežama: Poznati Australijanac kuka na sav glas: "Molim vas…

Kurir 20.05.2025
Australijski vozač Formule 1Džek Duan našao se na meti sajber maltretiranja, nakon što je njegovom ocu Miku Duanu lažno pripisana objava u kojoj se ismeva nesreća Kolapinta tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Emilije Romanje prošlog vikenda u Italiji… »
Australijanac zapomaže: "Molim vas..."

Australijanac zapomaže: "Molim vas..."

B92 20.05.2025
Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice. Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno… »

Vesti dana »