Povezane vesti
Australijski vozač moli: Prestanite da zlostavljate moju porodicu
Sport klub pre 26 dana
Vozač Alpina Džek Duan oglasio se povodom toga da traje zlostavljanje njegove porodice na društvenim mrežama. Pročitaj više… »
Australijski vozač moli: Prestanite da zlostavljate moju porodicu
Sport klub pre 26 dana
Vozač Alpina Džek Duan oglasio se povodom toga da traje zlostavljanje njegove porodice na društvenim mrežama. Duan, inače sin petostrukog svetskog šampiona u motociklizmu Mika, prošle nedelje je posle samo šest trka ostao bez mesta u Alpinu, a zamenio ga… »
Duan: Prestanite da uznemiravate moju porodicu!
Sportski žurnal pre 26 dana
Vozač Alpina traži prekid maltretiranja najbližih zbog lažne objave na društvenim mrežama. Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane „uznemiravanje” njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno pripisana… »
Lažna objava mu napravila haos: Vozač Formule 1 traži da prestane uznemiravanje porodice
Nova pre 26 dana
Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno pripisana njegovom ocu, izazvala burne reakcije. „Molim vas, prestanite da uznemiravate moju… »
Napadaju mu porodicu, i to zbog lažne objave na društvenim mrežama: Poznati Australijanac kuka na sav glas: "Molim vas…
Kurir pre 26 dana
Australijski vozač Formule 1Džek Duan našao se na meti sajber maltretiranja, nakon što je njegovom ocu Miku Duanu lažno pripisana objava u kojoj se ismeva nesreća Kolapinta tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Emilije Romanje prošlog vikenda u Italiji… »
Australijanac zapomaže: "Molim vas..."
B92 pre 26 dana
Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice. Australijski vozač Formule 1 Džek Duan zatražio je da prestane "uznemiravanje" njegove porodice nakon što je lažna objava na društvenim mrežama, pogrešno… »
Vesti dana »

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 1 satjoš 21 povezana

BLOG UŽIVO Iran upravo ispalio balističke projektile na Izrael, odzvanjaju sirene u Jerusalimu i Tel Avivu, Netanjahu preti: „Platićete!“
Nova pre 9 minutajoš 92 povezane

(Video) Srušio se helikopter u Grčkoj! Drama iznad mora kod Atine, u letelici bilo petoro ljudi
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih

Počasni konzul Srbije u Izraelu: U stalnoj smo komunikaciji sa našim građanima
Euronews pre 5 satijoš 20 povezanih