Povezane vesti
Samsung unaprjeđuje iskustvo gaminga na OLED televizorima uz podršku NVIDIA G-SYNC tehnologije
SEEbiz 20.05.2025
ZAGREB – Samsung Electronics objavio je da će linija OLED televizora za 2025. godinu imati podršku za NVIDIA G-SYNC tehnologiju, pružajući izuzetno „glatko“ iskustvo gaminga, nisku latenciju i poboljšan odziv, kako bi zadovoljila potrebe zaljubljenika u… »
Samsung unapređuje OLED TV gejming iskustvo sa NVIDIA G-SYNC kompatibilnošću
Benchmark 20.05.2025
Samsung Electronics objavio je da će njegova 2025 OLED TV linija biti kompatibilna sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom, pružajući ultra-fluidan gameplay, nisku latentnost i poboljšanu responzivnost kako bi zadovoljila potrebe gejming entuzijasta širom sveta… »
Samsung unapređuje OLED TV gejming iskustvo sa NVIDIA G-SYNC kompatibilnošću
Nedeljnik 20.05.2025
Samsung Electronics objavio je da će njegova 2025 OLED TV linija biti kompatibilna sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom, pružajući ultra-fluidan gameplay, nisku latentnost i poboljšanu responzivnost kako bi zadovoljila potrebe gejming entuzijasta širom sveta… »
Vesti dana »

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih