Povezane vesti
Posebna tradicija u najposećenijem srpskom manastiru: "Veoma potresan trenutak" VIDEO
B92 pre 27 dana
Manastir Tumane, kod Golupca, godišnje poseti oko milion ljudi. Vernici i iz Srbije i iz regiona rado posećuju manastir Tumane tokom cele godine a sada imaju i poseban povod. U nedelju, 1. juna, obaviće se tradicionalno presvlačenje moštiju svetog Zosima… »
U nedelju 1. juna u manastiru Tumane tradicionalno presvlačenje moštiju Svetog Zosima Tumanskog Čudotvorca
Naissus info pre 27 dana
“Ovo je značajan, lep i blagosloven događaj, pa vas pozivamo da zajedno uzmemo učešće u njemu. Sveta arhijerejska liturgija počeće u 08:30 časova, nakon čega će uslediti presvlačenje Svetitelja, litija sa moštima do isposnice, kao i molitve za zdravlje i… »
Značajan i blagosloven događaj u manastiru tumene: Presvlačenje moštiju Svetog Zosima Čudotvorca 1. juna
Kurir pre 27 dana
U nedelju, 1. juna 2025. godine, u manastiru Tumane biće održano tradicionalno presvlačenje moštiju Svetog Zosima Tumanskog Čudotvorca i litija sa moštima do njegove isposnice. "Ovo je značajan, lep i blagosloven događaj, pa vas pozivamo da zajedno… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 58 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 23 minutajoš 26 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 6 satijoš 12 povezanih

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 23 minutajoš 19 povezanih