Povezane vesti
'Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica'
BBC News 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica“
Južne vesti 20.05.2025
BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
Radio 021 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću… »
"Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
NIN 20.05.2025
Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su ga… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu Snežane Paunović: Smena, osude i krivična prijava
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 77 povezanih
Vlada Srbije dodatno smanjila akcize na gorivo za ukupno 20 odsto: Najavljene i nove mere za zaštitu standarda građana Akcize na gorivo
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 32 povezane
Brzom akcijom policije uhapšena dvojica napadača koji su palicama prebili dečaka (15) u Novom Sadu! Intenzivno se traga za ovom trojicom osumnjičenih!
Dnevnik pre 16 minutajoš 57 povezanih
Skandal na Svetskom prvenstvu, FIFA pokreće istragu protiv Argentinaca
Nova pre 16 minutajoš 162 povezane
Hitna upozorenja RHMZ: Nevreme zahvata zapadnu i jugozapadnu Srbiju
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 59 povezanih