Povezane vesti
'Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica'
BBC News 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
Radio 021 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću… »
"Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
NIN 20.05.2025
Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su ga… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica“
Južne vesti 20.05.2025
BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su… »
Vesti dana »
(VIDEO) Dmitrović ponovo sačuvao mrežu, Espanjol ponovo pobedio
Sport klub pre 19 minutajoš 97 povezanih
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 7 satijoš 26 povezanih