Povezane vesti
'Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica'
BBC News 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica“
Južne vesti 20.05.2025
BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
Radio 021 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću… »
"Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"
NIN 20.05.2025
Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su ga… »
Vesti dana »

Vraćaju se tropski dani - danas do 34 stepena, za vikend još toplije
RTS pre 57 minutajoš 6 povezanih

Stejt department: SAD pozdravljaju odluku libanske vlade o kontroli oružja
RTV pre 12 minutajoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih