Povezane vesti

'Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica'

'Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica'

BBC News 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica“

„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica“

Južne vesti 20.05.2025
BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su… »
„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"

„Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"

Radio 021 20.05.2025
Amit Goš i dalje doživljava zlostavljanje kao odrasla osoba, ali je vremenom prihvatio način na koji izgleda. BBC Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću… »
"Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"

"Odbili su da me posluže u kafiću zbog lica"

NIN 20.05.2025
Amit Goš, često je kao dete bio izložen brutalnom maltretiranju. Kaže da se i dalje nosi sa komentarima i upiranjem prsta, a u jednom kafiću su odbili da ga usluže. Ovaj 35- godišnjak iz Birmingema, drugog najvećeg engleskog grada, opisao je kako su ga… »

Vesti dana »