Povezane vesti
Potresna ispovest Vedrane Rudan u poslednjoj kolumni
B92 20.05.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni opisala kako izgleda njena borba sa teškom bolešću. Naime, Vedrana Rudan svakodnevno kroz svoje društvene mreže ali i na svom blogu opisuje detalje borbe s karcinomom, a njeni emotivni… »
„Želim da umrem, spremna sam“: Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću
Nova 20.05.2025
Poznata hrvatska književnica već mesecima se bori sa opakom bolešću, a u svojoj poslednjoj kolumni otkrila je detalje. Vedrana Rudan na svom blogu detaljno opisuje kroz kakve sve izazove prolaze ljudi koji se bore sa rakom, a u svojoj poslednjoj kolumni… »
"Želim umreti! Spremna sam, ne bojim se" Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću: Kako će izgledati život u…
Kurir 20.05.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa karcinomom. -… »
Vedrana Rudan u teškom stanju: Priznala da je spremna da umre, pa spomenula kakvu ženu želi za muža
Mondo 20.05.2025
Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu, u kom se dotakla svoje bolesti. Vedrana Rudan, britka, beskompromisna književnica oštrog jezika, danas vodi najtežu borbu u životu: onu protiv nemilosrdne bolesti koja joj iz dana u dan testira telo… »
"Želim umreti.: Ne bojim se, spremna sam" Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću: "Hemoterapija, zračenja…
Blic 20.05.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa… »
"Želim da umrem, spremna sam" Potresne reči Vedrane Rudan u jeku borbe sa opakom bolešću: "Ne bojim se"
Alo 20.05.2025
Opisala je kako izgleda njena borba sa karcinomom. Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Hrvatska književnica je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza"… »
"Ne bojim se, spremna sam" Potresna ispovest Vedrane Rudan u poslednjoj kolumni: "Želim umreti"
Telegraf 20.05.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa… »
Vesti dana »

EU planira da zabrani ruski gas do 2027. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 34 povezane

Sarkozi iza rešetaka: Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi danas odlazi na odsluženje pet godina zatvora
Večernje novosti pre 50 minutajoš 38 povezanih

Ledeni tuš za Zelenskog, na ovu teritoriju može odmah da zaboravi? Kako sada posle toliko prolivene krvi da kaže Ukrajincima šta mu je Tramp rekao
Alo pre 54 minutajoš 53 povezane

VIDEO: Požar u rafineriji MOL-a nedaleko od Budimpešte, u toku istraga
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih