Povezane vesti
Potresna ispovest Vedrane Rudan u poslednjoj kolumni
B92 pre 25 dana
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni opisala kako izgleda njena borba sa teškom bolešću. Naime, Vedrana Rudan svakodnevno kroz svoje društvene mreže ali i na svom blogu opisuje detalje borbe s karcinomom, a njeni emotivni… »
„Želim da umrem, spremna sam“: Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću
Nova pre 25 dana
Poznata hrvatska književnica već mesecima se bori sa opakom bolešću, a u svojoj poslednjoj kolumni otkrila je detalje. Vedrana Rudan na svom blogu detaljno opisuje kroz kakve sve izazove prolaze ljudi koji se bore sa rakom, a u svojoj poslednjoj kolumni… »
"Želim umreti! Spremna sam, ne bojim se" Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću: Kako će izgledati život u…
Kurir pre 25 dana
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa karcinomom. -… »
Vedrana Rudan u teškom stanju: Priznala da je spremna da umre, pa spomenula kakvu ženu želi za muža
Mondo pre 25 dana
Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu, u kom se dotakla svoje bolesti. Vedrana Rudan, britka, beskompromisna književnica oštrog jezika, danas vodi najtežu borbu u životu: onu protiv nemilosrdne bolesti koja joj iz dana u dan testira telo… »
"Želim umreti.: Ne bojim se, spremna sam" Potresna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa opakom bolešću: "Hemoterapija, zračenja…
Blic pre 26 dana
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa… »
"Želim da umrem, spremna sam" Potresne reči Vedrane Rudan u jeku borbe sa opakom bolešću: "Ne bojim se"
Alo pre 26 dana
Opisala je kako izgleda njena borba sa karcinomom. Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Hrvatska književnica je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza"… »
"Ne bojim se, spremna sam" Potresna ispovest Vedrane Rudan u poslednjoj kolumni: "Želim umreti"
Telegraf pre 26 dana
Hrvatska književnica Vedrana Rudan mesecima se bori sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako njeni dani izgledaju. Vedrana Rudan je u svojoj poslednjoj kolumni "Umiranje na rate - Devojka u zagrljaju metastaza" opisala kako izgleda njena borba sa… »
Vesti dana »

Vojna parada u Vašingtonu: Tramp pozdravio vojsku, demonstranti širom Amerike u protestu protiv njegove vlasti
Nedeljnik pre 41 minutajoš 32 povezane

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Novi magazin pre 3 satajoš 20 povezanih