Повезане вести
Потресна исповест Ведране Рудан у последњој колумни
Б92 20.05.2025
Хрватска списатељица Ведрана Рудан је у својој последњој колумни описала како изгледа њена борба са тешком болешћу. Наиме, Ведрана Рудан свакодневно кроз своје друштвене мреже али и на свом блогу описује детаље борбе с… »
„Желим да умрем, спремна сам“: Потресна исповест Ведране Рудан о борби са опаком болешћу
Нова 20.05.2025
Позната хрватска књижевница већ месецима се бори са опаком болешћу, а у својој последњој колумни открила је детаље. Ведрана Рудан на свом блогу детаљно описује кроз какве све изазове пролазе људи који се боре са раком, а у… »
"Желим умрети! Спремна сам, не бојим се" Потресна исповест Ведране Рудан о борби са опаком болешћу: Како ће изгледати живот у…
Курир 20.05.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан месецима се бори са опаком болешћу, а сада је открила како њени дани изгледају. Рудан је у својој последњој колумни "Умирање на рате - Девојка у загрљају метастаза" описала како изгледа… »
Ведрана Рудан у тешком стању: Признала да је спремна да умре, па споменула какву жену жели за мужа
Мондо 20.05.2025
Ведрана Рудан објавила је нови текст на свом блогу, у ком се дотакла своје болести. Ведрана Рудан, бритка, бескомпромисна књижевница оштрог језика, данас води најтежу борбу у животу: ону против немилосрдне болести која јој из… »
"Желим умрети.: Не бојим се, спремна сам" Потресна исповест Ведране Рудан о борби са опаком болешћу: "Хемотерапија, зрачења…
Блиц 20.05.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан месецима се бори са опаком болешћу, а сада је открила како њени дани изгледају. Ведрана Рудан је у својој последњој колумни "Умирање на рате - Девојка у загрљају метастаза" описала како… »
"Желим да умрем, спремна сам" Потресне речи Ведране Рудан у јеку борбе са опаком болешћу: "Не бојим се"
Ало 20.05.2025
Описала је како изгледа њена борба са карциномом. Ведрана Рудан месецима се бори са опаком болешћу, а сада је открила како њени дани изгледају. Хрватска књижевница је у својој последњој колумни "Умирање на рате - Девојка у… »
"Не бојим се, спремна сам" Потресна исповест Ведране Рудан у последњој колумни: "Желим умрети"
Телеграф 20.05.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан месецима се бори са опаком болешћу, а сада је открила како њени дани изгледају. Ведрана Рудан је у својој последњој колумни "Умирање на рате - Девојка у загрљају метастаза" описала како… »
Вести дана »
Некадашња тенисерка и селекторка Татјана Јечменица погинула у судару код Београда
РТВ пре 23 минутајош 25 повезаних
На данашњи дан: Спаљен Свети Валентин, основано прво позориште у Србији
Радио 021 пре 18 минутајош 2 повезане
Железничар без шанси против звезде? Кладионице потпуно отписале Панчевце, погледајте какве су квоте пред данашњу утакмицу!
Курир пре 1 сатјош 6 повезаних