Povezane vesti
"Gazda je tri puta podigao kiriju, preplakala sam": Mićalovićka otkrila kako se odlučila da kupi stan u Beogradu
Mondo 20.05.2025
Dragana Mićalović otkrila da je upravo gazda odigrao ključnu ulogu da pazari svoju prvu nekretninu u Beogradu. Glumica Dragana Mićalović je pre dve godine kupila stan u Beogradu, a ovu informaciju je do samog kraja, krila i od svojih najbližih. Na… »
"Plakala sam kad sam čula cifru koju traži": Dragana Mićalović o teškom periodu: "Pitala sam se šta će tek biti ako mi stane…
Blic 20.05.2025
Glumica Dragana Mićalović je krajem pre nešto više od godinu dana pazarila stan u Beogradu, o čemu je mesecima ćutala, pa ni njeni najbliži nisu znali za to. Dragana je jednom prilikom otvorila dušu, te iznela niz detalja koji su iznenadili sve. - Još… »
Vesti dana »
Trener Minesote zbog Jokića ljut na igrače, Adelman podelio zasluge zvezdama
Sportske.net pre 24 minutajoš 51 povezana
Etiopljanin Gudeta Gada Gemsisa pobednik 39. Beogradskog maratona uz novi rekord
RTV pre 24 minutajoš 24 povezane
Pregovori oko prodaje NIS-a teški, postoje crvene linije: Žolt na sastanku sa Đedović Handanović, razgovori se nastavljaju u Beogradu
Blic pre 45 minutajoš 16 povezanih
Petković: Zajednica srpskih opština nije formirana ni 13 godina nakon Briselskog sporazuma
Beta pre 10 minutajoš 13 povezanih