Повезане вести

УНИЦЕФ Србија прикључује се глобалној кампањи "Ја ћу"

УНИЦЕФ Србија прикључује се глобалној кампањи "Ја ћу"

Екапија 20.05.2025
(Фото: Уницеф) Свет се данас суочава са највећом кризом која погађа децу још од оснивања УНИЦЕФ-а 1946. године. Због рекордног смањења донација, УНИЦЕФ упозорава да милиони деце остају без основне заштите – од вакцина и хране… »
УНИЦЕФ позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије у времену глобалних изазова

УНИЦЕФ позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије у времену глобалних изазова

Недељник 20.05.2025
„Ко ће да стане уз децу када им је потребна подршка? Ја ћу“ Свет се данас суочава са највећом кризом која погађа децу још од оснивања УНИЦЕФ-а 1946. године. Због рекордног смањења донација, УНИЦЕФ упозорава да милиони деце… »
Уницеф позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије у времену глобалних изазова

Уницеф позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије у времену глобалних изазова

Телеграф 20.05.2025
"Ко ће да стане уз децу када им је потребна подршка? Ја ћу" Свет се данас суочава са највећом кризом која погађа децу још од оснивања УНИЦЕФ-а 1946. године. Због рекордног смањења донација, УНИЦЕФ упозорава да милиони деце… »

Вести дана »