Povezane vesti

Legendarni golman završava igračku karijeru!

Legendarni golman završava igračku karijeru!

Telegraf 20.05.2025
Legendarni španski golman, 42-godišnji Pepe Reina, objavio je da će na kraju sezone završiti igračku karijeru. - Vrlo lepa karijera dolazi svome kraju, celi jedan život. Osećam se vrlo srećnim zbog svega što sam prošao. Nisam to očekivao, ali mislim da… »
Kraj jedne blistave Karijere: "Srećan sam zbog svega što sam doživeo" (foto)

Kraj jedne blistave Karijere: "Srećan sam zbog svega što sam doživeo" (foto)

Večernje novosti 20.05.2025
Barselona, Viljareal, Liverpul, Napoli, Bajern, Milan, Aston Vila, Lacio i Komo... To je u najkraćem 25 godina karijere čuvenog španskog golmana Pepea Reine. FOTO: AP Karijere koja će u petak na utakmici sa Interom biti završena. Odlučio je Španac da… »
Pepe Reina završava karijeru

Pepe Reina završava karijeru

Sportske.net 20.05.2025
Četrdesetdvogodišnji Reina trenutno nastupa za italijanski Komo, koji u petak dočekuje Inter iz Milana u poslednjem kolu Serije A. Reina je ponikao u omladinskoj školi Barselone, a bio je deo slavne generacije reprezentacije Španije koja je osvojila… »
Pepe Reina konačno rekao da je kraj: Sa 42 obarao rekorde, vreme je za penziju

Pepe Reina konačno rekao da je kraj: Sa 42 obarao rekorde, vreme je za penziju

Mondo 20.05.2025
Pepe Reina će u petak završiti karijeru. Nekadašnji golman reprezentacije Španije Pepe Reina objavio je da će završiti karijeru na kraju ove sezone. Neuništivi čuvar mreže koji sada ima 42 godine odigraće svoj poslednji meč u karijeri u petak kada će… »
Legendarni golman Liverpula Pepe Reina završava karijeru

Legendarni golman Liverpula Pepe Reina završava karijeru

RTS 20.05.2025
Bivši golman Španije i Liverpula, legendardni Pepe Reina, objavio je da će se povući iz profesionalnog fudbala na kraju ove sezone. Reina, koji ima 42 godine, trenutno brani za italijanski klub Komo, a poslednji meč ove sezone odigraće u petak protiv… »
Rejna sa 42 godine završava karijeru

Rejna sa 42 godine završava karijeru

Sportski žurnal 20.05.2025
Bivši golman španske reprezentacije odlazi u penziju. Bivši golman španske reprezentacije, 42-godišnji Pepe Rejna, objavio je u da će na kraju sezone okončati igračku karijeru. - Veoma lepa karijera se približava kraju, čitav jedan život. Osećam veliku… »

Vesti dana »