Повезане вести

Легендарни голман завршава играчку каријеру!

Легендарни голман завршава играчку каријеру!

Телеграф 20.05.2025
Легендарни шпански голман, 42-годишњи Пепе Реина, објавио је да ће на крају сезоне завршити играчку каријеру. - Врло лепа каријера долази своме крају, цели један живот. Осећам се врло срећним због свега што сам прошао. Нисам то… »
Крај једне блиставе Каријере: "Срећан сам због свега што сам доживео" (фото)

Крај једне блиставе Каријере: "Срећан сам због свега што сам доживео" (фото)

Вечерње новости 20.05.2025
Барселона, Виљареал, Ливерпул, Наполи, Бајерн, Милан, Астон Вила, Лацио и Комо... То је у најкраћем 25 година каријере чувеног шпанског голмана Пепеа Реине. ФОТО: АП Каријере која ће у петак на утакмици са Интером бити завршена… »
Пепе Реина завршава каријеру

Пепе Реина завршава каријеру

Спортске.нет 20.05.2025
Четрдесетдвогодишњи Реина тренутно наступа за италијански Комо, који у петак дочекује Интер из Милана у последњем колу Серије А. Реина је поникао у омладинској школи Барселоне, а био је део славне генерације репрезентације… »
Пепе Реина коначно рекао да је крај: Са 42 обарао рекорде, време је за пензију

Пепе Реина коначно рекао да је крај: Са 42 обарао рекорде, време је за пензију

Мондо 20.05.2025
Пепе Реина ће у петак завршити каријеру. Некадашњи голман репрезентације Шпаније Пепе Реина објавио је да ће завршити каријеру на крају ове сезоне. Неуништиви чувар мреже који сада има 42 године одиграће свој последњи меч у… »
Легендарни голман Ливерпула Пепе Реина завршава каријеру

Легендарни голман Ливерпула Пепе Реина завршава каријеру

РТС 20.05.2025
Бивши голман Шпаније и Ливерпула, легендардни Пепе Реина, објавио је да ће се повући из професионалног фудбала на крају ове сезоне. Реина, који има 42 године, тренутно брани за италијански клуб Комо, а последњи меч ове сезоне… »
Рејна са 42 године завршава каријеру

Рејна са 42 године завршава каријеру

Спортски журнал 20.05.2025
Бивши голман шпанске репрезентације одлази у пензију. Бивши голман шпанске репрезентације, 42-годишњи Пепе Рејна, објавио је у да ће на крају сезоне окончати играчку каријеру. - Веома лепа каријера се приближава крају, читав… »

Вести дана »