Povezane vesti

Raduljica o periodu u Zvezdi: Mislio sam dolazim među svoje…

Sport klub pre 24 dana
Miroslav Raduljica bio je gost Andrije Gerića, autora podkasta na portalu "Mondo" i tom prilikom - između ostalog - govorio o periodu koji je proveo u Crvenoj zvezdi. Pročitaj više… »

Sport klub pre 24 dana
Miroslav Raduljica bio je gost Andrije Gerića, autora podkasta na portalu "Mondo" i tom prilikom - između ostalog - govorio o periodu koji je proveo u Crvenoj zvezdi. „Nakon Kine dolazi Crvena zvezda koja nije preterana civilizacija. Ništa, dođeš misliš… »
Raduljica o Zvezdi: "Kaži mi, čoveče, kao da mi trebaju vaše pare"

Raduljica o Zvezdi: "Kaži mi, čoveče, kao da mi trebaju vaše pare"

B92 pre 24 dana
Bivši srpski košarkaš Miroslav Raduljica prisetio se vremena neslavno provedenog u Crvenoj zvezdi. Raduljica je u septembru 2022. došao u Crvenu zvezdu, a javnost je ostala šokirana. Tada već iskusni centar se time vratio u evropsku košarku nakon… »
Raduljica: "Zvezda nije preterana civilizacija, nisam ja došao da klepam neke pare"

Raduljica: "Zvezda nije preterana civilizacija, nisam ja došao da klepam neke pare"

Sportske.net pre 24 dana
Bivši reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica pričao je u "Mondo Podkastu" o svom iskustvu u Crvenoj zvezdi. Kao bivši centar Partizana, Raduljica je sa dosta pompe stigao u Crvenu zvezdu 2022. godine. Međutim, nije se dugo zadržao na Malom… »

Vesti dana »