Povezane vesti
Moje pozorište, predstava Borisa Liješevića premijerno 23. maja u Ateljeu 212
RTS 20.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića „Moje pozorište“ premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, 23. maja, na velikoj sceni „Mira Trailović“. Na sceni će uz njega biti glumci Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, Branka Šelić, Bojan Žirović. Zašto nam… »
Premijera predstave "Moje pozorište" 23. maja u Ateljeu 212
Euronews 20.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno će biti izveden u Ateljeu 212 u petak, 23. maja, na velikoj sceni "Mira Trailović", najavili su iz tog teatra. Posle nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je Atelje 212 ostvarilo sa… »
Nova predstava Borisa Liješevića - Premijera u Ateljeu 212 "Moje pozorište"
B92 20.05.2025
Zašto nam treba pozorište i šta tražimo u njemu? Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak 23. maja 2025. godine na velikoj sceni "Mira Trailović". U predstavi igraju: Nebojša Ilić, Ana Mandić… »
Nova predstava Borisa Liješevića: "Moje pozorište" premijerno u Ateljeu 212
NIN 20.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište” premijerno će biti izveden u Ateljeu 212, u petak, 23. maja 2025 godine na velikoj sceni “Mira Trailović”. U predstavi igraju Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, Branka Šelić, Bojan Žirović i… »
Vesti dana »

(VIDEO) Sednica Skupštine Zaječara: Predsednika Skupštine gađaju flašicama vode
Danas pre 17 minutajoš 26 povezanih

Inferno u harkovu! Gorele stambene zgrade i prodavnice nakon ruskih udara: Ukrajinci napali kompleks kojim upravlja "gasprom" (video)
Blic pre 42 minutajoš 61 povezana

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih

Stigao odgovor Kremlja na Trampovu konstataciju da je Rusija "papirni tigar": "Primetili smo promenu tona kod američkog lidera"
Blic pre 38 minutajoš 22 povezane