Povezane vesti

Dolazi ljubav: Marija Šerifović se vraća u Ameriku posle pet godina (foto)

Dolazi ljubav: Marija Šerifović se vraća u Ameriku posle pet godina (foto)

Večernje novosti 20.05.2025
NAKON godinu i po dana od koncerta u Zagrebačkoj areni, pop zvezda Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Foto: Nemanja Dedović Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za… »
Godinu dana je ćutala! Marija Šerifović potvrdila srećne vesti, i Mario je tamo rođen: Zahvalna sam

Godinu dana je ćutala! Marija Šerifović potvrdila srećne vesti, i Mario je tamo rođen: Zahvalna sam

Hello 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, regionalna pop diva Marija Šerifović završava turneju "Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u… »
Pevačica Marija Šerifović turneju završava 24. maja u Čikagu

Pevačica Marija Šerifović turneju završava 24. maja u Čikagu

Vesti online 20.05.2025
Pop pevačica Marija Šerifović će koncertom 24. maja u Kopernikus centru u Čikagu završiti turneju “Dolazi ljubav”, saopštio je danas njen menadžment. Šerifović godinu i po dana od koncerta u Areni Zagreb završava turneju koncertom u Sjedinjenim Državama… »
KONCERTOM U AMERICI MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠAVA TURNEJU „DOLAZI LJUBAV”

KONCERTOM U AMERICI MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠAVA TURNEJU „DOLAZI LJUBAV”

Story 20.05.2025
Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus centru u Čikagu. „Posle 430 dana, turneju Dolazi ljubav nemerno završavam baš u Americi. Moja Ljubav je rođena tu i od tada je svaki moj dah… »
"Tu je rođena moja ljubav" Marija Šerifović sa sinom došla u Čikago, najavila kraj, od sada će biti potpuno predana…

"Tu je rođena moja ljubav" Marija Šerifović sa sinom došla u Čikago, najavila kraj, od sada će biti potpuno predana…

Kurir 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Marija se svojoj publici u Americi vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus… »
"Ovde je rođena moja jedina ljubav": Marija Šerifović stigla u Čikago i najavila kraj: "Svaki moj dah je posvećen sinu"

"Ovde je rođena moja jedina ljubav": Marija Šerifović stigla u Čikago i najavila kraj: "Svaki moj dah je posvećen sinu"

Blic 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Marija se svojoj publici u Americi vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus… »
Koncertom u Americi Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav“

Koncertom u Americi Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav“

Nova 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, regionalna pop diva Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u… »
Marija Šerifović donela važnu odluku Oglasila se iz Amerike, pa poručila: "Završavam!"

Marija Šerifović donela važnu odluku Oglasila se iz Amerike, pa poručila: "Završavam!"

Alo 20.05.2025
Karte za nastup papreno skupe! Marija Šerifović završava muzičku turneju u Americi, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu. Iako su mnogi mislili da će koncertom u Beogradu završiti turneju, Šerifovićeva je ipak donela odluku da to bude… »
"Završavam..." Marija Šerifović najavila kraj, donela važnu odluku iz Amerike

"Završavam..." Marija Šerifović najavila kraj, donela važnu odluku iz Amerike

Telegraf 20.05.2025
Pop pevačica Marija Šerifović završava muzičku turneju u Americi, a sada se tim povodom oglasila. Iako su mnogi mislili da će koncertom u Beogradu završiti turneju i potom se povući na neko vreme kako bi odmorila, Marija Šerifović je ipak donela odluku… »

Vesti dana »