Povezane vesti
Dolazi ljubav: Marija Šerifović se vraća u Ameriku posle pet godina (foto)
Večernje novosti 20.05.2025
NAKON godinu i po dana od koncerta u Zagrebačkoj areni, pop zvezda Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Foto: Nemanja Dedović Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za… »
Godinu dana je ćutala! Marija Šerifović potvrdila srećne vesti, i Mario je tamo rođen: Zahvalna sam
Hello 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, regionalna pop diva Marija Šerifović završava turneju "Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u… »
Pevačica Marija Šerifović turneju završava 24. maja u Čikagu
Vesti online 20.05.2025
Pop pevačica Marija Šerifović će koncertom 24. maja u Kopernikus centru u Čikagu završiti turneju “Dolazi ljubav”, saopštio je danas njen menadžment. Šerifović godinu i po dana od koncerta u Areni Zagreb završava turneju koncertom u Sjedinjenim Državama… »
KONCERTOM U AMERICI MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠAVA TURNEJU „DOLAZI LJUBAV”
Story 20.05.2025
Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus centru u Čikagu. „Posle 430 dana, turneju Dolazi ljubav nemerno završavam baš u Americi. Moja Ljubav je rođena tu i od tada je svaki moj dah… »
"Tu je rođena moja ljubav" Marija Šerifović sa sinom došla u Čikago, najavila kraj, od sada će biti potpuno predana…
Kurir 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Marija se svojoj publici u Americi vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus… »
"Ovde je rođena moja jedina ljubav": Marija Šerifović stigla u Čikago i najavila kraj: "Svaki moj dah je posvećen sinu"
Blic 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Marija se svojoj publici u Americi vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u Kopernikus… »
Koncertom u Americi Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav“
Nova 20.05.2025
Nakon godinu i po dana od koncerta u prepunoj Areni Zagreb, regionalna pop diva Marija Šerifović završava turneju „Dolazi ljubav “ velikim koncertom u Čikagu. Svojoj publici u Americi se vraća posle punih pet godina, nastupom koji je zakazan za 24. maj u… »
Marija Šerifović donela važnu odluku Oglasila se iz Amerike, pa poručila: "Završavam!"
Alo 20.05.2025
Karte za nastup papreno skupe! Marija Šerifović završava muzičku turneju u Americi, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu. Iako su mnogi mislili da će koncertom u Beogradu završiti turneju, Šerifovićeva je ipak donela odluku da to bude… »
"Završavam..." Marija Šerifović najavila kraj, donela važnu odluku iz Amerike
Telegraf 20.05.2025
Pop pevačica Marija Šerifović završava muzičku turneju u Americi, a sada se tim povodom oglasila. Iako su mnogi mislili da će koncertom u Beogradu završiti turneju i potom se povući na neko vreme kako bi odmorila, Marija Šerifović je ipak donela odluku… »
Vesti dana »
Cene nafte pale više od 13 odsto, skočile vrednosti akcija na vest da je Ormuski moreuz otvoren
Serbian News Media pre 36 minutajoš 70 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih
(Video) "ovako nešto ne postoji nigde u svetu": Brnabić o incidentima na sednici Skupštine: "Nikada se nije desilo da stranci dođu u vaš parlament da prete i kritikuju vašu zemlju"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Ministar finansija se sastao u Vašingtonu sa rejting agencijom "Fitch"
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih