Povezane vesti
Janik Siner angažovao bivšeg trenera Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza: Bomba u svetu tenisa!
Telegraf 20.05.2025
Najbolji teniser sveta Janik Siner, odlučio je da napravi promenu u svom stručnom štabu, pa će se tako od 2026. godine njegovom timu priključiti Karlos Moja. Legendarni Španac, bivši Grend slem šampion radio je punih osam godina sa Rafaelom Nadalom od… »
Janik Siner ima novog trenera – i to Španca
Sport klub 20.05.2025
Prvi reket sveta Janik Siner nedavno je igrao na prvom turniru od tromesečne suspenzije posle doping skandala. Reč je o mastersu u Rimu na kom je dominirao u startu, prvi set izgubio tek u polufinalu od Amerikanca Tomija Pola, a Španac Karlos Alkaras ga… »
Ko šta radi, Siner kopira najbolje – posle Novakovih uzima i Nadalovog trenera?
Nova 20.05.2025
Janik Siner, trenutno najbolji teniser na svetu, mogao bi početkom sledeće sezone da dobije jednog novog trenera. Informaciju o promeni u Sinerovom timu doneo je „Boljše“, a preneli su brojni svetski poznati novinari i insajderi. Naime, Sinerov novi… »
Janik Siner ima novog trenera – i to Španca
Sport klub 20.05.2025
Prvi reket sveta Janik Siner nedavno je igrao na prvom turniru od tromesečne suspenzije posle doping skandala. Reč je o mastersu u Rimu na kom je dominirao u startu, prvi set izgubio tek u polufinalu od Amerikanca Tomija Pola, a Španac Karlos Alkaras ga… »
Trenirao rafaela Nadala, sada će i Sinera! Italijan okupio "tim snova" (foto)
Večernje novosti 20.05.2025
Legendarni španski teniser Karlos Moja pridružiće se timu Janika Sinera. FOTO: Tanjug/AP Dok će aktuelni trener Daren Kejhil i Siner saradnju završiti na kraju ove sezone. Prethodno su strani mediji iz teniskog sveta pisali da je bivši Janikov trener… »
Sinera preuzima bivši Nadalov trener!
Sportske.net 20.05.2025
Španac Karlos Moja biće trener prvog tenisera sveta Janika Sinera od 2026. godine, preneo je " Boljše". Isti izvor dodaje da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Moja, nekada i sam prvi igrač planete, do skoro… »
Siner našao novog trenera: Nekada je trenirao Nadala, a sada počinje saradnju sa Italijanom
Kurir 20.05.2025
Kako javlja "Boljše", Karlos Moja će se pridružiti Sinerovom timu 2026. godine i dodaje sa da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Karlos Moja je svojevremeno trenirao španskog tenisera Rafaela Nadala.… »
Bivši Nadalov trener u Sinerovom timu
B92 20.05.2025
Karlos Moja pridružiće se timu italijanskog tenisera Janika Sinera. Kako javlja "Boljše", Moja će se pridružiti Sinerovom timu 2026. godine i dodaje sa da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Prethodno su… »
Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 19 minutajoš 11 povezanih

FOTO, VIDEO Drugi dan blokade novosadskog suda: Policija rasterala okupljene sa glavnog ulaza
Radio 021 pre 9 minutajoš 3 povezane

Na današnji dan: Otkrivena Aljaska, rođen Skerlić, kraj Praškog proleća, umro Džeri Luis
Radio 021 pre 34 minutajoš 3 povezane