Povezane vesti

Janik Siner angažovao bivšeg trenera Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza: Bomba u svetu tenisa!

Janik Siner angažovao bivšeg trenera Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza: Bomba u svetu tenisa!

Telegraf pre 26 dana
Najbolji teniser sveta Janik Siner, odlučio je da napravi promenu u svom stručnom štabu, pa će se tako od 2026. godine njegovom timu priključiti Karlos Moja. Legendarni Španac, bivši Grend slem šampion radio je punih osam godina sa Rafaelom Nadalom od… »
Janik Siner ima novog trenera – i to Španca

Sport klub pre 26 dana
Prvi reket sveta Janik Siner nedavno je igrao na prvom turniru od tromesečne suspenzije posle doping skandala. Reč je o mastersu u Rimu na kom je dominirao u startu, prvi set izgubio tek u polufinalu od Amerikanca Tomija Pola, a Španac Karlos Alkaras ga… »
Ko šta radi, Siner kopira najbolje – posle Novakovih uzima i Nadalovog trenera?

Ko šta radi, Siner kopira najbolje – posle Novakovih uzima i Nadalovog trenera?

Nova pre 26 dana
Janik Siner, trenutno najbolji teniser na svetu, mogao bi početkom sledeće sezone da dobije jednog novog trenera. Informaciju o promeni u Sinerovom timu doneo je „Boljše“, a preneli su brojni svetski poznati novinari i insajderi. Naime, Sinerov novi… »

Sport klub pre 26 dana
Prvi reket sveta Janik Siner nedavno je igrao na prvom turniru od tromesečne suspenzije posle doping skandala. Reč je o mastersu u Rimu na kom je dominirao u startu, prvi set izgubio tek u polufinalu od Amerikanca Tomija Pola, a Španac Karlos Alkaras ga… »
Trenirao rafaela Nadala, sada će i Sinera! Italijan okupio "tim snova" (foto)

Trenirao rafaela Nadala, sada će i Sinera! Italijan okupio "tim snova" (foto)

Večernje novosti pre 26 dana
Legendarni španski teniser Karlos Moja pridružiće se timu Janika Sinera. FOTO: Tanjug/AP Dok će aktuelni trener Daren Kejhil i Siner saradnju završiti na kraju ove sezone. Prethodno su strani mediji iz teniskog sveta pisali da je bivši Janikov trener… »
Sinera preuzima bivši Nadalov trener!

Sinera preuzima bivši Nadalov trener!

Sportske.net pre 26 dana
Španac Karlos Moja biće trener prvog tenisera sveta Janika Sinera od 2026. godine, preneo je " Boljše". Isti izvor dodaje da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Moja, nekada i sam prvi igrač planete, do skoro… »
Siner našao novog trenera: Nekada je trenirao Nadala, a sada počinje saradnju sa Italijanom

Siner našao novog trenera: Nekada je trenirao Nadala, a sada počinje saradnju sa Italijanom

Kurir pre 26 dana
Kako javlja "Boljše", Karlos Moja će se pridružiti Sinerovom timu 2026. godine i dodaje sa da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Karlos Moja je svojevremeno trenirao španskog tenisera Rafaela Nadala.… »
Bivši Nadalov trener u Sinerovom timu

Bivši Nadalov trener u Sinerovom timu

B92 pre 26 dana
Karlos Moja pridružiće se timu italijanskog tenisera Janika Sinera. Kako javlja "Boljše", Moja će se pridružiti Sinerovom timu 2026. godine i dodaje sa da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti na kraju ove sezone. Prethodno su… »

Vesti dana »