Povezane vesti

"Šipka od 70 kilograma je pala na mene": Pevačica (31) povređena u teretani, snimila se sa kragnom i moli za pomoć

"Šipka od 70 kilograma je pala na mene": Pevačica (31) povređena u teretani, snimila se sa kragnom i moli za pomoć

Blic pre 28 dana
Pevačica Anja Anđelić doživela je povredu tokom treninga u teretani, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Anja je zatražila pomoć od svojih pratioca i zamolila ih je da joj preporuče dobrog lekara ili kiropraktičara, pa se zahvalila svima koji… »
"Šipka od 70 KG je skliznula na moj vrat" Pevačica povređena tokom nezgode, zamolila pratioce za pomoć: Nosim kragnu i primam…

"Šipka od 70 KG je skliznula na moj vrat" Pevačica povređena tokom nezgode, zamolila pratioce za pomoć: Nosim kragnu i primam…

Kurir pre 28 dana
Pevačica Anja Anđelić doživela je nezgodu prilikom koje je povređena. Ona je tokom treninga u teretani zadobila povredu, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Anja zamolila ih je da joj pratioci preporuče dobrog lekara ili kiropraktičara, a na… »
"Pala je na mene šipka..." Stravično povređena Grandova pevačica, javno moli za pomoć (foto)

"Pala je na mene šipka..." Stravično povređena Grandova pevačica, javno moli za pomoć (foto)

Alo pre 28 dana
Anja se obratila svojim pratiocima na Instagramu zatraživši od njih pomoć. Pevačica Anja Anđelić, poznata po svojoj impresivnoj transformaciji i gubitku od 60 kilograma, doživela je povredu tokom treninga u teretani. Anja se obratila svojim pratiocima na… »
Grandova pevačica povređena tokom treninga u teretani: Moli pratioce za pomoć "Pala je na mene šipka..."

Grandova pevačica povređena tokom treninga u teretani: Moli pratioce za pomoć "Pala je na mene šipka..."

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Anja Anđelić, poznata po svojoj impresivnoj transformaciji i gubitku od 60 kilograma, doživela je povredu tokom treninga u teretani. Ona se obratila svojim pratiocima na Instagramu zatraživši od njih pomoć. Anja je pitala sve za preporuku dobrog… »

Vesti dana »