Povezane vesti
Nećemo ćutati – otvoreno pismo ćerke ministra prosvete Dejana Vuka Stankovića, Mine
Politika 20.05.2025
„Moj fakultet više ne liči na instituciju već na scenu, studenti su kolateral”. Studenti nisu marionete. Nismo brojke ni etikete. Mi smo ljudi koji su birali obrazovanje, a sada gledamo kako ga poništavaju pred našim očima, poručila je Mina Stanković… »
Nećemo ćutati! Ćerka ministra prosvete Dejana Vuka Stankovića, Mina: Moj fakultet više ne liči na instituciju već na scenu…
Kurir 20.05.2025
Mina Stanković, ćerka ministra prosvete Dejana Vuka Stankovića i studentkinje prve godine Pravnog fakulteta u Beogradu, napisala je otvoreno pismo pod nazivom "Nećemo ćutati", koje u nastavku teksta prenosimo u celosti. - Učimo jezike da ne bismo ćutali… »
Vesti dana »
U Crnoj Gori i danas blokada kružnog toka ka Aerodromu Podgorica, prisutne policijske snage
NIN pre 27 minutajoš 19 povezanih
„Ukupno 3.500 raketa lansirane sa različitih spratova“: Novi Zeland vatrometom dočekao Novu 2026. (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 17 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 21 povezana
Čestitke povodom novogodišnjih praznika; Vučić: U naredna 24 sata radovaćemo se fenomenalnim političkim vestima
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih