Povezane vesti

Miroslav Ilić progovorio o razvodu nakon 50 godina braka: "Gordani sam rekao samo jedno, u kući mora da se poštuje..."

Miroslav Ilić progovorio o razvodu nakon 50 godina braka: "Gordani sam rekao samo jedno, u kući mora da se poštuje..."

Kurir pre 28 dana
Miroslav Ilić, decenijama je u skladnom braku sa suprugom Gordanom, a legendarnog pevača ne prestaju da prate priče o ljubavnicama, ali i o vanbračnom sinu Devinu, koga Ilić nije hteo da prizna, pa je ceo slučaj završio na sudu. Da je ljubav između… »

Alo pre 28 dana
Miroslav Il8ić iskreno o razvodu i supruzi Gordani koja u kući poštuje najvažnije pravilo, već decenijama. Miroslav Ilić, decenijama je u skladnom braku sa suprugom Gordanom, a legendarnog pevača ne prestaju da prate priče o ljubavnicama, ali i o… »
Miroslav Ilić otkrio sve o razvodu nakon 50 godina: Gordana mora da pristane na ove uslove

Miroslav Ilić otkrio sve o razvodu nakon 50 godina: Gordana mora da pristane na ove uslove

Svet & Skandal pre 28 dana
Razvod Miroslava Ilića nikad nije bio opcija Miroslav Ilić, legenda narodne muzike poslednjih nekoliko godina našao se na udaru medija zbog toga što ga je bivša ljubavnica Mirjana Antonović tužila za priznavanje očinstva nad njenim sinom Devinom. Iako je… »

Vesti dana »