Povezane vesti
Ajkula nasrće, baka vadi trozubac ‘Beži od moje zveri!’: Drama na Jadranu snimljena uživo! (video)
Alo 21.05.2025
Neverovatan snimak iz Hrvatske ovih dana kruži društvenim mrežama, a prikazuje pravi mali triler iz mora! U glavnoj ulozi – neustrašiva baka, hobotnica i... ajkula. Na snimku koji je zabeležio Željko Marača, vidi se kako starija žena, sa trozupcem u… »
(Video) Snimak bakice iz dalmacije koja lovi hobotnice postao viralan Ceo region se smeje na njenu reakciju kada se pojavila…
Dnevnik 21.05.2025
Naizgled običan dan na moru pretvorio se u viralni hit zahvaljujući baki, hobotnici i neočekivanom gostu. Neobičan, ali simpatičan prizor iz Tisnog u Hrvatskoj ovih je dana postao hit na društvenim mrežama. Na videu koju je objavio Željko Marača… »
"Beži od moje zveri": Baka poteže trozubac i hvata hobotnicu - u tom trenutku se pojavljuje ajkula! Hit snimak sa Jadrana…
Kurir 21.05.2025
Na snimku se vidi kako baka i Željko razgovaraju i komentarišu prizor. " Hobotnica je to. Mislim da si ga pogodila. Je l' ga vidiš? Približi još malo. Vidi što je dole, da, da. Sada zajedno moramo na večeru. Svega ima u moru", kaže Željko. "Beži od moje… »
Baka u Dalmaciji pošla da lovi hobotnice pa postala hit zbog reakcije kada se pored nje stvorila prava morska neman (video)
Blic 21.05.2025
Naizgled običan dan na moru pretvorio se u viralni hit zahvaljujući baki, hobotnici i neočekivanom gostu. Neobičan, ali simpatičan prizor iz Tisnog u Hrvatskoj ovih je dana postao hit na društvenim mrežama. Na videu koju je objavio Željko Marača… »
Hit scena sa Jadrana! Baka ulovila hobotnicu, a onda je došla ajkula: Nastao haos
Telegraf 21.05.2025
Neobičan snimak osvanuo je na društvenim mrežama. Na snimku koji je snimio Željko Marača vidi se kako baka kopljem hvata hobotnicu dok se iza hobotnice dalje u moru pojavljuje morski pas. Na snimku se vidi kako baka i Željko razgovaraju i komentarišu… »
Vesti dana »

Kadeti Srbije poraženi od Španije na EP: Novi test u osmini finala protiv Grčke
Radio 021 pre 13 minutajoš 31 povezana

Tramp pretio ultimatumom, pa poklonio Putinu ono što je želeo: Iskoristiće samit kako bi „razbio Zapad“
Nova pre 13 minutajoš 60 povezanih

Posle vrelog talasa stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 2 minutajoš 51 povezana

EP (U16) - ''Orlići'' poklekli u uzbudljivoj završnici, Špancima prvo mesto u grupi, Srbiji teži rival u osmini finala
Sportske.net pre 22 minutajoš 36 povezanih