Povezane vesti
"Princ iz Saudijske Arabije mi je dao 300.000 u kešu" Glumica (34) o karijeri u Americi, ovako je dobila posao
Telegraf 21.05.2025
Dajana Gudić: "Zamolila sam za posao u diskoteci, uz obećanje da ću biti najbolja" Glumica Dajana Gudić (34) pre 12 godina započela karijeru u Holivudu nakon što je Džejmi Foks zapazio na Instagramu i pozvao na saradnju. Dajana Gudić je nedavno za domaće… »
"Princ iz Saudijske Arabije je dao 300.000 dolara u kešu": Dajana postala glumica u Americi, a radila po 12 sati za siću
Mondo 21.05.2025
Glumica Dajana Gudić (34) pre 12 godina započela karijeru u Holivudu nakon što ju je Džejmi Foks zapazio na Instagramu i pozvao na saradnju. Dajana je nedavno u intervjuu za domeće medije pričala o zaradi, a kako je istakla na početku karijere je radila… »
"Princ iz Saudijske Arabije mi je dao 300.000 u kešu": Glumica (34) otvoreno o karijeri u Americi - Nikada ne biste pogodili…
Blic 21.05.2025
Glumica Dajana Gudić (34) pre 12 godina započela karijeru u Holivudu nakon što ju je Džejmi Foks zapazio na Instagramu i pozvao na saradnju. Dajana je nedavno u intervjuu za domeće medije pričala o zaradi, a kako je istakla na početku karijere je radila… »
"Probijala sam se 11 godina, nisam htela da prihvatim njihove usluge": Glumica (35) o uspehu u Holivudu: "Radila sam po…
Blic 20.05.2025
Glumica Dajana Gudić postala je poznata domaćoj javnosti nakon premijere američkog filma "Impuls" u kojem je imala glavnu ulogu i sama radila na scenariju. Dajana je pre 11 godina započela karijeru u Holivudu kakon što ju je Džejmi Foks zapazio na… »
Vesti dana »

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana