Повезане вести
"Принц из Саудијске Арабије ми је дао 300.000 у кешу" Глумица (34) о каријери у Америци, овако је добила посао
Телеграф 21.05.2025
Дајана Гудић: "Замолила сам за посао у дискотеци, уз обећање да ћу бити најбоља" Глумица Дајана Гудић (34) пре 12 година започела каријеру у Холивуду након што је Џејми Фокс запазио на Инстаграму и позвао на сарадњу. Дајана… »
"Принц из Саудијске Арабије је дао 300.000 долара у кешу": Дајана постала глумица у Америци, а радила по 12 сати за сићу
Мондо 21.05.2025
Глумица Дајана Гудић (34) пре 12 година започела каријеру у Холивуду након што ју је Џејми Фокс запазио на Инстаграму и позвао на сарадњу. Дајана је недавно у интервјуу за домеће медије причала о заради, а како је истакла на… »
"Принц из Саудијске Арабије ми је дао 300.000 у кешу": Глумица (34) отворено о каријери у Америци - Никада не бисте погодили…
Блиц 21.05.2025
Глумица Дајана Гудић (34) пре 12 година започела каријеру у Холивуду након што ју је Џејми Фокс запазио на Инстаграму и позвао на сарадњу. Дајана је недавно у интервјуу за домеће медије причала о заради, а како је истакла на… »
"Пробијала сам се 11 година, нисам хтела да прихватим њихове услуге": Глумица (35) о успеху у Холивуду: "Радила сам по…
Блиц 20.05.2025
Глумица Дајана Гудић постала је позната домаћој јавности након премијере америчког филма "Импулс" у којем је имала главну улогу и сама радила на сценарију. Дајана је пре 11 година започела каријеру у Холивуду какон што ју је… »
Вести дана »
Кремљ реагује на европске планове: Медведев најављује „тешке последице“ по ЕУ
НИН пре 46 минутајош 44 повезане
Никола Јокић издалека прати и бодри репрезентацију Србије: Хвала им!
Еуроневс пре 37 минутајош 55 повезаних
Огласио се познати аналитичар: Србија ОВО неће дозволити, секундарне санкције Народној банци Србије су...
Телеграф пре 1 минутјош 17 повезаних