Povezane vesti
SAD prodaju helikoptere komšijama: Cena 100 miliona dolara
B92 21.05.2025
Stejt department je doneo odluku o odobravanju moguće prodaje helikoptera AW-119Kx i pripadajuće opreme Bosni i Hercegovini za procenjeni trošak od 100 miliona dolara. Agencija za odbrambenu sigurnosnu saradnju (Defense Security Cooperation Agency) je… »
Američki vojni helikopteri stižu u komšiluk
Vesti online 21.05.2025
Stejt department doneo je odluku o odobravanju moguće prodaje helikoptera AW-119Kx i pripadajuće opreme Bosni i Hercegovini za procenjeni trošak od 100 miliona dolara. Agencija za odbrambenu bezbednosnu saradnju (Defense Security Cooperation Agency)… »
SAD odobrile prodaju vojnih helikoptera BiH u vrednosti od 100 miliona dolara
RTV 21.05.2025
SARAJEVO - Stejt department doneo je odluku o odobravanju moguće prodaje helikoptera AW-119Kx i pripadajuće opreme Bosni i Hercegovini za procenjeni trošak od 100 miliona dolara. Agencija za odbrambenu bezbednosnu saradnju (Defense Security Cooperation… »
SAD odobrile prodaju vojnih helikoptera BiH u vrednosti od 100 miliona dolara
Sputnik 21.05.2025
Stejt department doneo je odluku o odobravanju moguće prodaje helikoptera AW-119Kx i pripadajuće opreme Bosni i Hercegovini za procenjeni trošak od 100 miliona dolara. Agencija za odbrambenu bezbednosnu saradnju izdala je potreban sertifikat kojim je… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 2 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Radio sto plus pre 2 satajoš 28 povezanih

Bez zadržavanja na auto-putevima i na graničnim prelazima
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 2 minutajoš 24 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane