Povezane vesti
Oglasila se Jelena Dokić nakon smrti oca
Vesti online pre 26 dana
Jelena Dokić, nekadašnja jugoslovenska teniserka, oglasila se povodom smrti njenog oca Damira. Jelenu je otac trenirao od detinjstva, ali je njihov odnos potom postao veoma loš. – Kao što znate, moj odnos s mojim ocem bio je komplikovan i bolan sa dugom… »
Oglasila se Jelena Dokić: „Kao što znate...“
Sputnik pre 26 dana
Jelena Dokić, nekadašnja jugoslovenska teniserka, oglasila se povodom smrti njenog oca Damira. Jelenu je otac trenirao od detinjstva, ali je njihov odnos potom postao veoma loš. „Kao što znate, moj odnos s mojim ocem bio je komplikovan i bolan sa dugom… »
Jelena Dokić se oglasila nakon smrti oca! Napisala potresne reči koje kidaju dušu: Molim vas... Moj odnos sa ocem bio je bolan…
Kurir pre 26 dana
U utorak je odjeknula vest da je preminuo Damir Dokić, otac i bivši trener proslavljene teniserke Jelene Dokić. Iako je godinama unazad javno govorila o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je trpela od oca, njegova smrt duboko je potresla poznatu… »
Kraj jednog poglavlja i života kakav znam: 5 dana od očeve smrti Jelena Dokić smogla snage i otkrila istinu
Story pre 26 dana
Otac nekadašnje teniske zvezde Jelene Dokić, Damir Dokić, preminuo je 16. maja 2025. godine. Vest je izazvala mnoštvo reakcija u javnosti, budući da je ona godinama otvoreno govorila o njihovom teškom i bolnom odnosu, nazivajući ga svojim zlostavljačem… »
(Foto) Jelena Dokić se oglasila povodom smrti oca Bivša teniserka otvorila dušu, evo šta je poručila celom svetu: To je kraj…
Dnevnik pre 26 dana
Proslavljena teniserka otkrila je kako se oseća nakon smrti oca. U utorak je odjeknula vest da je preminuo Damir Dokić, otac i bivši trener proslavljene teniserke Jelene Dokić. Iako je godinama unazad javno govorila o fizičkom i psihičkom zlostavljanju… »
FOTO Jelena Dokić poslala emotivnu poruku posle smrti oca: „Gubitak otuđenog roditelja dolazi s teškom i složenom tugom…“…
Nova pre 26 dana
Jelena Dokić, nekada četvrta teniserka planete, oglasila se povodom smrti oca Damira, s kojim je imala burnu istoriju. Vesti o smrti Damira Dokića stigle su u utorak, iako je on preminuo još 16. maja, što je sada još jednom potvrdila Jelena. Bivša… »
Jelena Dokić se oglasila posle smrti oca
Sportski žurnal pre 26 dana
“Gubitak roditelja, čak i kada ste u prekinutim odnosima, nikada nije lak”. Bivša teniserka Jelena Dokić podelila je emotivnu poruku na društvenim mrežama pošto je Damir Dokić, preminuo 16. maja 2025. godine. Poznato je da je odnos između Jelene i oca… »
Potresne reči Jelene Dokić posle smrti oca Damira: "Teško je kad izgubiš roditelja i od kog si otuđen"
Mondo pre 26 dana
Slavna teniserka Jelena Dokić oglasila se na Instagramu povodom smrti oca Damira. Bivša teniserka Jelena Dokić oprostila se na Instagramu od svog oca Damira koji je preminuo 16. maja. Nakon što je u novinama objavila čitulju u kojoj se u nekoliko reči… »
Sve mu je oprostila! Jelena Dokić i na Instagramu pisala o ocu Damiru...
Večernje novosti pre 26 dana
U 66. godini života preminuo je Damir Dokić, otac nekadašnje proslavljene teniserke Jelene Dokić. Foto: Instagram Damir Dokić rođen je krajem 50-ih godina prošlog veka u Osijeku, tadašnjoj Jugoslaviji. Krajem 90-ih i početkom 2000-ih, Damir je bio… »
Jelena posvetila ocu Damiru hladan i emotivan post na Instagramu
Sport klub pre 26 dana
"Moj otac je preminuo 15. maja 2025. godine kasno uveče", počela je Jelena Dokić post posvećen preminulom ocu Damiru, uz koji je na mreži Instagram objavila i njihovu zajedničku sliku iz vremena kada je bila mala. „Kao što znate, moj odnos s mojim ocem… »
Jelena posvetila ocu Damiru hladan i emotivan post na Instagramu
Sport klub pre 26 dana
"Moj otac je preminuo 15. maja 2025. godine kasno uveče", počela je Jelena Dokić post posvećen preminulom ocu Damiru, uz koji je na mreži Instagram objavila i njihovu zajedničku sliku iz vremena kada je bila mala. Pročitaj više… »
Oglasila se Jelena Dokić nakon smrti oca: "Molim vas..." FOTO
B92 pre 26 dana
Bivša teniserka Jelena Dokić se oglasila na društvenoj mreži Instagram povodom smrti svog oca. Damir Dokić, otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić, preminuo je 16. maja u 66. godini života, a bivša teniserka se sada oglasila putem objave na društvenoj… »
Jelena Dokić se oglasila posle smrti oca Damira, objava dira direktno u srce: "Molim vas..."
Telegraf pre 26 dana
U utorak je objavljena vest o smrti Damira Dokića, oca Jelene Dokić, nakon čega se bivša teniserka oglasila. Sada je u opširnoj objavi objasnila kako se oseća nakon svega. Poznato je da ju je otac maltretirao dok je bila dete i fizički zlostavljao… »
Dragi, moj tata... Potresan oproštaj Jelene Dokić od oca Damira! Bolna čitulja
Kurir pre 26 dana
U 66. godini života, 16. maja, preminuo je Damir Dokić, otac nekadašnje proslavljene teniserke Jelene Dokić. Damir Dokić rođen je krajem 50-ih godina prošlog veka u Osijeku, tadašnjoj Jugoslaviji. Krajem 90-ih i početkom 2000-ih, Damir je bio poznata… »
Jelena Dokić objavila čitulju za oca Damira: U nekoliko reči se oprostila od njega
Mondo pre 26 dana
Preminuo je Damir Dokić, otac i trener Jelene Dokić. Njegova kćerka objavila je čitulju tim povodom. Bivša teniserka Jelena Dokić objavila je u " Večernjim novostima" čitulju za svog oca Damira Dokića. On je preminuo inače još 16. maja i javnost je za to… »
Ne liči na sebe! Evo kako je Damir Dokić izgledao pre smrti (foto)
Otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić, Damir Dokić, preminuo je iznenada u 66. godini života i biće sahranjen 22. maja u Vrdniku na Novom Groblju. Foto: N. Skenderija Dokić se poslednjih godina potpuno povukao iz javnosti, pa u medijima gotovo da nema… »
Tata, moj dragi! Jelena Dokić se čituljom u "Novostima" oprostila od oca Damira
DAMIR Dokić, otac nekadašnje naše teniserke Jelene Dokić, preminuo je 16. maja u 66. godini života. Foto arhiva VN Vest o smrti nekadašnjeg teniskog trenera potvrdili su kćerka Jelena i sin Savo, a sahrana će biti održana na Novom groblju u Vrdniku 22… »
Oglasila se Jelena Dokić! Slavna teniserka zaprepastila ceo svet posle smrti oca Damira
Nekadašnji teniski trener Damir Dokić, otac bivše četvrtoplasirane teniserke sveta Jelene Dokić, preminuo je u 66. godini života. Instagram / Jelena Dokić Njegov život obeležen je brojnim kontroverzama, a u javnosti je najpoznatiji po burnom i često… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 24 minutajoš 16 povezanih

Održana sednica Socio-ekonomskog saveta, započeti pregovori o povećanju minimalne zarade
Insajder pre 19 minutajoš 15 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih