Povezane vesti

"Kad sam najavila arenu, kolege su me ismevale" Maja Berović o trnovitom putu do uspeha, a od ove tragedije u detinjstvu se…

"Kad sam najavila arenu, kolege su me ismevale" Maja Berović o trnovitom putu do uspeha, a od ove tragedije u detinjstvu se…

Kurir 21.05.2025
Naime, ona je objasnila da je za to znala, ali da se nije nastavljala i raspravljala sa bilo kime, jer nije tip koji voli da se svađa. - Kada sam najavila arenu i shvatila da sam spremna za to, bilo je onih koji su se podsmevali. Nisam reagovala na to… »
"Kad sam najavila koncert u areni kolege su me ismevale" Pevačica (37) je imala trnovit put do uspeha, a jedna tragedija je…

"Kad sam najavila koncert u areni kolege su me ismevale" Pevačica (37) je imala trnovit put do uspeha, a jedna tragedija je…

Blic 21.05.2025
Pevačica Maja Berović kaže da su joj se pojedine kolege podsmevale kada je najavila da će napraviti veliki koncert u areni. Naime, ona je objasnila da je za to znala, ali da se nije nastavljala i raspravljala sa bilo kime, jer nije tip koji voli da se… »

Vesti dana »