Povezane vesti

Novak Đoković: I dalje imam motiva, hoću još trofeja

BBC News pre 30 dana
Posle razlaza sa Endijem Marejem, najbolji teniser svih vremena kaže da ne žuri da pronađe novog trenera. Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola… »

Južne vesti pre 30 dana
CYRIL ZINGARO/EPA-EFE/Shutterstock Novak Đoković sa navijačima pred početak turnira u Ženevi Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao… »

Radio 021 pre 30 dana
Posle razlaza sa Endijem Marejem, najbolji teniser svih vremena kaže da ne žuri da pronađe novog trenera. CYRIL ZINGARO/EPA-EFE/Shutterstock Novak Đoković sa navijačima pred početak turnira u Ženevi Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i… »

NIN pre 30 dana
Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao Mareja da se priključi njegovom stručnom štabu, a novopečeni teniski trener je odmah prihvatio… »

Danas pre 30 dana
Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao Mareja da se priključi njegovom stručnom štabu, a novopečeni teniski trener je odmah prihvatio… »

Vesti dana »