Повезане вести

Новак Ђоковић: И даље имам мотива, хоћу још трофеја

BBC News 21.05.2025
После разлаза са Ендијем Марејем, најбољи тенисер свих времена каже да не жури да пронађе новог тренера. Како је изненада почела сарадња тениских великана и великих пријатеља Новака Ђоковића и Ендија Мареја, тако се и… »

Данас 21.05.2025
Како је изненада почела сарадња тениских великана и великих пријатеља Новака Ђоковића и Ендија Мареја, тако се и завршила. Србин је пре пола године позвао Мареја да се прикључи његовом стручном штабу, а новопечени тениски… »

НИН 21.05.2025
Како је изненада почела сарадња тениских великана и великих пријатеља Новака Ђоковића и Ендија Мареја, тако се и завршила. Србин је пре пола године позвао Мареја да се прикључи његовом стручном штабу, а новопечени тениски… »

Јужне вести 21.05.2025
ЦИРИЛ ЗИНГАРО/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Новак Ђоковић са навијачима пред почетак турнира у Женеви Како је изненада почела сарадња тениских великана и великих пријатеља Новака Ђоковића и Ендија Мареја, тако се и завршила. Србин је… »

Радио 021 21.05.2025
После разлаза са Ендијем Марејем, најбољи тенисер свих времена каже да не жури да пронађе новог тренера. ЦИРИЛ ЗИНГАРО/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Новак Ђоковић са навијачима пред почетак турнира у Женеви Како је изненада почела… »

Вести дана »