Povezane vesti
Novak Đoković: I dalje imam motiva, hoću još trofeja
BBC News pre 29 dana
Posle razlaza sa Endijem Marejem, najbolji teniser svih vremena kaže da ne žuri da pronađe novog trenera. Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola… »
Danas pre 29 dana
Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao Mareja da se priključi njegovom stručnom štabu, a novopečeni teniski trener je odmah prihvatio… »
NIN pre 29 dana
Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao Mareja da se priključi njegovom stručnom štabu, a novopečeni teniski trener je odmah prihvatio… »
Južne vesti pre 29 dana
CYRIL ZINGARO/EPA-EFE/Shutterstock Novak Đoković sa navijačima pred početak turnira u Ženevi Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i velikih prijatelja Novaka Đokovića i Endija Mareja, tako se i završila. Srbin je pre pola godine pozvao… »
Radio 021 pre 29 dana
Posle razlaza sa Endijem Marejem, najbolji teniser svih vremena kaže da ne žuri da pronađe novog trenera. CYRIL ZINGARO/EPA-EFE/Shutterstock Novak Đoković sa navijačima pred početak turnira u Ženevi Kako je iznenada počela saradnja teniskih velikana i… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Otkrivena ruska špijunska grupa u južnoj Americi: Velika akcija u Argentini, evo šta je bio cilj!
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana