Povezane vesti

Bombu pod auto stavio mi je najbolji drug: Šok ispovest Beograđanina: Dao sam mu sve, a on hteo da me raznese

Bombu pod auto stavio mi je najbolji drug: Šok ispovest Beograđanina: Dao sam mu sve, a on hteo da me raznese

Telegraf pre 12 dana
Mladi Beograđanin (28) izneo je šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov najbolji prijatelj. Prošao je pakao evropskih zatvora, ali veći šok doživeo kada se… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto" Šok ispovest Beograđanina za Kurir: Izveo sam ga iz štale i sve mu obezbedio, a…

"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto" Šok ispovest Beograđanina za Kurir: Izveo sam ga iz štale i sve mu obezbedio, a…

Kurir pre 11 dana
Gost emisije " Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto, taj put ima dva smera, zatvor ili smrt": Ispovest beogradskog kriminalca

"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto, taj put ima dva smera, zatvor ili smrt": Ispovest beogradskog kriminalca

Mondo pre 11 dana
Otkriva da je na pogrešan put krenuo veoma mlad. Gost emisije "Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do… »

Vesti dana »