Povezane vesti
Bombu pod auto stavio mi je najbolji drug: Šok ispovest Beograđanina: Dao sam mu sve, a on hteo da me raznese
Telegraf 21.05.2025
Mladi Beograđanin (28) izneo je šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov najbolji prijatelj. Prošao je pakao evropskih zatvora, ali veći šok doživeo kada se vratio u… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto" Šok ispovest Beograđanina za Kurir: Izveo sam ga iz štale i sve mu obezbedio, a on…
Kurir 21.05.2025
Gost emisije " Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov… »
Vesti dana »
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
PSG o aboliciji aktivista: Nije milost, već paničan izlazak iz lažnog procesa
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 58 povezanih
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 16 povezanih