Povezane vesti
Bombu pod auto stavio mi je najbolji drug: Šok ispovest Beograđanina: Dao sam mu sve, a on hteo da me raznese
Telegraf 21.05.2025
Mladi Beograđanin (28) izneo je šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov najbolji prijatelj. Prošao je pakao evropskih zatvora, ali veći šok doživeo kada se vratio u… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto" Šok ispovest Beograđanina za Kurir: Izveo sam ga iz štale i sve mu obezbedio, a on…
Kurir 21.05.2025
Gost emisije " Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov… »
Vesti dana »
Kada stiže Miholjsko leto i koliko će trajati? Meteorolog Todorović donosi detaljnu prognozu za oktobar
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Kako teku pripreme za izbore u Srbiji i kada će biti objavljena zbirna izborna lista
Sputnik pre 20 minutajoš 13 povezanih
STAV odgovorio Vučiću na „milosrđe“: „Ne prihvatamo milost, sloboda nam je od početka pripadala“
Luftika pre 35 minutajoš 21 povezana