Povezane vesti
Bombu pod auto stavio mi je najbolji drug: Šok ispovest Beograđanina: Dao sam mu sve, a on hteo da me raznese
Telegraf 21.05.2025
Mladi Beograđanin (28) izneo je šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov najbolji prijatelj. Prošao je pakao evropskih zatvora, ali veći šok doživeo kada se vratio u… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto" Šok ispovest Beograđanina za Kurir: Izveo sam ga iz štale i sve mu obezbedio, a on…
Kurir 21.05.2025
Gost emisije " Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja atentata koji je, kako tvrdi, organizovao njegov… »
"Najbolji drug mi je stavio bombu pod auto, taj put ima dva smera, zatvor ili smrt": Ispovest beogradskog kriminalca
Mondo 21.05.2025
Otkriva da je na pogrešan put krenuo veoma mlad. Gost emisije "Crna hronika" na Kurir televiziji bio je mladi Beograđanin od 28 godina, koji je otvoreno i bez zadrške ispričao šokantne detalje iz svog života, od zatvora u Evropi i kriminala, do pokušaja… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 2 povezane

Novopazarski sud ukinuo pritvor osmorici učesnika incidenta ispred DUNP
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Orban o skandaloznoj presudi Suda BiH: Vreme je da svi poštuju odluku naroda Srpske koji je izabrao Dodika
Kurir pre 18 minutajoš 4 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 1 povezana