Povezane vesti
"Prvi beograđanin u životu me je skupo koštao" Optužena da je pljačkala bankomate i dva meseca provela iza rešetaka: Kao u…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike. Kako se pisalo, Romana i njen partner su postavili uređaje za snimanje… »
"Prvi Beograđanin u životu me je skupo koštao": Optužena da je pljačkala bankomate, sad progovorila o zatvoru
Mondo pre 26 dana
Romana Panić ispričala sve o zatvorskim danima nakon hapšenja u Australiji. Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike… »
"Mislila sam da neću preživeti": Pevačicu uhapsili zbog pljačke, sad otkrila sve o zatvoru: "Bila sam sama u ćeliji, kao u…
Blic pre 26 dana
Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike. Kako se pisalo, Romana i njen partner su postavili uređaje za snimanje… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kongresmenke Melise Hortman i njenog supruga
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih

Iran: U poslednjoj akciji koristili smo nove metode; Kac: Žitelji Teherana će platiti cenu iranskih napada
RTS pre 32 minutajoš 38 povezanih

Deo osnovaca od danas na raspustu, ostali se raspuštaju 20. juna
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih