Povezane vesti
"Prvi beograđanin u životu me je skupo koštao" Optužena da je pljačkala bankomate i dva meseca provela iza rešetaka: Kao u…
Kurir 21.05.2025
Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike. Kako se pisalo, Romana i njen partner su postavili uređaje za snimanje… »
"Prvi Beograđanin u životu me je skupo koštao": Optužena da je pljačkala bankomate, sad progovorila o zatvoru
Mondo 21.05.2025
Romana Panić ispričala sve o zatvorskim danima nakon hapšenja u Australiji. Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike… »
"Mislila sam da neću preživeti": Pevačicu uhapsili zbog pljačke, sad otkrila sve o zatvoru: "Bila sam sama u ćeliji, kao u…
Blic 21.05.2025
Pevačica Romana Panić 2020. godine bila je uhapšena u Australiji zajedno sa svojim partnerom. Oni su se sumnjičili da su zloupotrebljavali bankomate i tako pljačkali korisnike. Kako se pisalo, Romana i njen partner su postavili uređaje za snimanje… »
Vesti dana »

VIDEO Silueta na krovu: Snimak koji kruži mrežama izazvao buru, mnogi misle da je to čovek koji je ubio Čarlija Kirka
Nova pre 13 minutajoš 50 povezanih

13 Zagonetnih reči: Supruga Čarlija Kirka bila je u publici kad je upucan, a svi pričaju o njenoj objavi par sati pre atentata: Ovo je napisala na mrežama
Blic pre 13 minutajoš 27 povezanih

Do kada će padati kiša u Sremskoj Mitrovici? Evo kakvo vreme nas čeka narednih dana
Ozon pre 43 minutajoš 20 povezanih

Slavimo Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja: Danas je strogi post, a ove običaje obavezno ispoštujte
Mondo pre 4 minutajoš 12 povezanih

Nova runda dijaloga u Briselu, u toku sastanak Petkovića i Sorensena
RTS pre 8 minutajoš 10 povezanih