Povezane vesti

Čuveni Španac ipak neće trenirati Sinera: Laž kao kuća!

Čuveni Španac ipak neće trenirati Sinera: Laž kao kuća!

Sport klub pre 27 dana
Karlos Moja demantovao je glasine da će uskoro postati novi trener Janika Sinera. Nedavno se pojavila informacija da će stručni štab svetskog broja 1 u narednoj sezoni predvoditi nekadašnji najbolji teniser sveta i osvajač Rolan Garosa iz 1998. godine… »
Preokret u "slučaju" Siner: "Lažna vest"

Preokret u "slučaju" Siner: "Lažna vest"

B92 pre 27 dana
Španski trener Karlos Moja demantuje navode da je novi trener Janika Sinera. Već smo pisali navode portala "Boljše", da će se Karlos Moja pridružiti Sinerovom timu 2026. godine i dodaje sa da će aktuelni trener Daren Kejhil i Italijan saradnju završiti… »
„Laž“: Slavni Španac demantovao da će postati trener Janiku Sineru

„Laž“: Slavni Španac demantovao da će postati trener Janiku Sineru

Danas pre 27 dana
U svetskim medijima proširila se brzo informacija da bi Karlos Moja od početka 2026. godine mogao da postane trener prvog tenisera sveta Janika Sinera. Ipak, Španac je ekspresno demantovao vest da će preuzeti brigu o Italijanu. Moja je tako negirao da će… »
FOTO „To je laž“: Hladan tuš za Sinera, oglasio se bivši Nadalov trener i „ugasio“ ga

FOTO „To je laž“: Hladan tuš za Sinera, oglasio se bivši Nadalov trener i „ugasio“ ga

Nova pre 27 dana
Brzo u medijima proširila informacija da bi Karlos Moja od početka 2026. godine mogao da postane trener Janika Sinera. Ipak, u tome nema istine. Čuveni španski teniser i bivši trenera Rafaela Nadala (sa njim radio od 2016. godine do kraja karijere)… »
Đokovićeva fizička priprema i Nadalova tehnika – da li je Siner našao novog trenera?

Đokovićeva fizička priprema i Nadalova tehnika – da li je Siner našao novog trenera?

Sputnik pre 27 dana
Janik Siner, prvi teniser sveta, navodno je odlučio je uvede nove promene u svom timu i zato razmatra saradnju sa Karlosom Mojom, bivšim trenerom Rafaelom Nadala. Po povratku na teren posle tromesečne suspenzije zbog dopinga, Janik Siner stigao je do… »
Janik Siner posle „krađe“ Novakovih ljudi sada uzima i bivšeg Nadalovog trenera

Janik Siner posle „krađe“ Novakovih ljudi sada uzima i bivšeg Nadalovog trenera

Danas pre 28 dana
Italijan Janik Siner je trenutno prvi igrač sveta, a od 2026. u njegovom timu će se pojaviti jedno poznato ime. Karlos Moja će postati glavni trener Sinera, a Daren Kejhil i Italijan će saradnju završiti na kraju ove sezone. Moja je svojevremno bio… »

Vesti dana »