Povezane vesti
Baby Lasagna otkrio sa kojom srpskom pevačicom bi snimio pesmu, al’ ima jedan problem – brani mu žena
City magazine 21.05.2025
Prošlogodišnji predstavnik Hrvatske na Evroviziji kojem je pobeda izmakla za dlaku, posle takmičenja nastavio je da niže hitove, a sad je Baby Lasagna otkrio sa kojom srpskom pevačicom bi rado snimio duet. Samo, ima jedan problem. Baby Lasagna je u… »
Baby Lasagna otkrio sa kojom srpskom pevačicom bi snimio pesmu, al’ ima jedan problem – brani mu žena
City magazine 21.05.2025
Prošlogodišnji predstavnik Hrvatske na Evroviziji kojem je pobeda izmakla za dlaku, posle takmičenja nastavio je da niže hitove, a sad je Baby Lasagna otkrio sa kojom srpskom pevačicom bi rado snimio duet. Samo, ima jedan problem. Baby Lasagna je u… »
"Snimao bih sa lepom brenom, ali mi ne da žena" Poznati hrvatski pevač šokirao izjavom, sada bi da peva narodnjake!
Alo 21.05.2025
Ne krije da voli da eksperimentiše u muzičkom pravcu. Prošlogodišnji predstavnik Hrvatske na Evroviziji, Bejbi Lazanja, kaže da mu se dopada srpski melos i da bi voleo da snimi duet sa nekim od naših zvezda. Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja… »
"Snimao bih sa lepom brenom, ali mi ne da žena": Proslavio se učešćem na Evroviziji, sada bi da peva narodnjake: "i Breskvica…
Blic 21.05.2025
Bejbi Lazanja, hrvatski pevač koji se predstavio prošle godina na Evroviziji kaže da mu se dopada srpski melos i da bi voleo da snimi duet sa nekim od naših zvezda. Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja zauzeo je drugo mesto na Evroviziji, što je… »
"Snimio bih cajku s breskvicom, ali mi žena ne da": Hit priznanje Bejbi Lazanje, spomenuo i Lepu Brenu
Kurir 21.05.2025
Iako mu je pobeda izmakla za dlaku Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, prema mišljenju fanova muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije je pravi pobednik 2024. godine. Njegova popularnost je nastavila da raste, a bili smo u prilici da ga gledamo i u… »
"Snimio bih cajku s Breskvicom, al' mi žena ne da": Hit priznanje Bejbi Lazanje, spomenuo i Lepu Brenu
Mondo 21.05.2025
Apsolutni hit prošlogodišnje Pesme Evrovizije, bio je predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja. Iako mu je pobeda izmakla za dlaku, Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, prema mišljenju fanova muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije je pravi pobednik 2024… »
Vesti dana »

Pucnjava na Menhetnu: Najmanje četvoro mrtvih – napadač izvršio samoubistvo
Vreme pre 20 minutajoš 16 povezanih

Danas oblačno, malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom, do 28 stepeni
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih

Krvava noć u Ukrajini Najmanje 16 osoba poginulo u ruskom napadu na kazneno-popravnu ustanovu
Dnevnik pre 20 minutajoš 7 povezanih