Повезане вести

Баби Ласагна открио са којом српском певачицом би снимио песму, ал’ има један проблем – брани му жена

Баби Ласагна открио са којом српском певачицом би снимио песму, ал’ има један проблем – брани му жена

Цити магазине 21.05.2025
Прошлогодишњи представник Хрватске на Евровизији којем је победа измакла за длаку, после такмичења наставио је да ниже хитове, а сад је Баби Ласагна открио са којом српском певачицом би радо снимио дует. Само, има један… »

Цити магазине 21.05.2025
Прошлогодишњи представник Хрватске на Евровизији којем је победа измакла за длаку, после такмичења наставио је да ниже хитове, а сад је Баби Ласагна открио са којом српском певачицом би радо снимио дует. Само, има један… »
"Снимао бих са лепом бреном, али ми не да жена" Познати хрватски певач шокирао изјавом, сада би да пева народњаке!

"Снимао бих са лепом бреном, али ми не да жена" Познати хрватски певач шокирао изјавом, сада би да пева народњаке!

Ало 21.05.2025
Не крије да воли да експериментише у музичком правцу. Прошлогодишњи представник Хрватске на Евровизији, Бејби Лазања, каже да му се допада српски мелос и да би волео да сними дует са неким од наших звезда. Марко Пуришић… »
"Снимао бих са лепом бреном, али ми не да жена": Прославио се учешћем на Евровизији, сада би да пева народњаке: "и Бресквица…

"Снимао бих са лепом бреном, али ми не да жена": Прославио се учешћем на Евровизији, сада би да пева народњаке: "и Бресквица…

Блиц 21.05.2025
Бејби Лазања, хрватски певач који се представио прошле година на Евровизији каже да му се допада српски мелос и да би волео да сними дует са неким од наших звезда. Марко Пуришић, познатији као Бејби Лазања заузео је друго место… »
"Снимио бих цајку с бресквицом, али ми жена не да": Хит признање Бејби Лазање, споменуо и Лепу Брену

"Снимио бих цајку с бресквицом, али ми жена не да": Хит признање Бејби Лазање, споменуо и Лепу Брену

Курир 21.05.2025
Иако му је победа измакла за длаку Марко Пуришић, познатији као Бејби Лазања, према мишљењу фанова музичког такмичења Песма Евровизије је прави победник 2024. године. Његова популарност је наставила да расте, а били смо у… »
"Снимио бих цајку с Бресквицом, ал' ми жена не да": Хит признање Бејби Лазање, споменуо и Лепу Брену

"Снимио бих цајку с Бресквицом, ал' ми жена не да": Хит признање Бејби Лазање, споменуо и Лепу Брену

Мондо 21.05.2025
Апсолутни хит прошлогодишње Песме Евровизије, био је представник Хрватске Бејби Лазања. Иако му је победа измакла за длаку, Марко Пуришић, познатији као Бејби Лазања, према мишљењу фанова музичког такмичења Песма Евровизије… »

Вести дана »