Povezane vesti

Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

Luftika pre 30 dana
Pepa Prase i njen brat Džordž dobili su sestru – i njeno ime je Ivi. Vest je objavljena u jutarnjem programu ‘Dobro jutro, Britanijo’ ITV-ja. Epizoda u kojoj je prikazana trudnoća Mame Prase, kao i proslava na kojoj je otkriven pol budućeg člana porodice… »
Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

BBC News pre 30 dana
Vest o novom članu porodice popularnog crtanog filma izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama. Sestra Pepe Prase je stigla i njeno ime je... Ivi. Ova vest, objavljena u jutarnjem programu 'Dobro jutro, Britanijo' ITV-ja, izazvala je mnogo… »
Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

Danas pre 30 dana
Sestra Pepe Prase je stigla i njeno ime je… Ivi. Ova vest, objavljena u jutarnjem programu ‘Dobro jutro, Britanijo’ ITV-ja, izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama. Epizoda u kojoj je prikazana trudnoća Mame Prase, kao i proslava na kojoj je… »
Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

Radio 021 pre 30 dana
Vest o novom članu porodice popularnog crtanog filma izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama. Sestra Pepe Prase je stigla i njeno ime je... Ivi. Ova vest, objavljena u jutarnjem programu 'Dobro jutro, Britanijo' ITV-ja, izazvala je mnogo… »
Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

NIN pre 30 dana
Sestra Pepe Prase je stigla i njeno ime je... Ivi. Ova vest, objavljena u jutarnjem programu 'Dobro jutro, Britanijo' ITV-ja, izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama. Epizoda u kojoj je prikazana trudnoća Mame Prase, kao i proslava na kojoj je… »
Pepa Prase dobila sestru

Pepa Prase dobila sestru

Južne vesti pre 30 dana
Sestra Pepe Prase je stigla i njeno ime je… Ivi. Ova vest, objavljena u jutarnjem programu ‘Dobro jutro, Britanijo’ ITV-ja, izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama. Epizoda u kojoj je prikazana trudnoća Mame Prase, kao i proslava na kojoj je… »
Porodila se Mama Prase: Pepa Prase dobila sestru

Porodila se Mama Prase: Pepa Prase dobila sestru

Nova pre 30 dana
Pepa Prase je dobila novu bebicu sestru, a njeno ime je - Ivi. Vest je čak uživo objavljena u jednoj od najgledanijih emisija na britanskoj televiziji, u jutarnjem programu "Good Morning Britain". „Trudnoća“ Mame Prasence sa bebom Ivi, uključujući i… »

Vesti dana »