Повезане вести

Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

Луфтика 21.05.2025
Пепа Прасе и њен брат Џорџ добили су сестру – и њено име је Иви. Вест је објављена у јутарњем програму ‘Добро јутро, Британијо’ ИТВ-ја. Епизода у којој је приказана трудноћа Маме Прасе, као и прослава на којој је откривен… »
Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

BBC News 21.05.2025
Вест о новом члану породице популарног цртаног филма изазвала је много коментара на друштвеним мрежама. Сестра Пепе Прасе је стигла и њено име је... Иви. Ова вест, објављена у јутарњем програму 'Добро јутро, Британијо' ИТВ-ја… »
Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

Данас 21.05.2025
Сестра Пепе Прасе је стигла и њено име је… Иви. Ова вест, објављена у јутарњем програму ‘Добро јутро, Британијо’ ИТВ-ја, изазвала је много коментара на друштвеним мрежама. Епизода у којој је приказана трудноћа Маме Прасе, као… »
Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

Радио 021 21.05.2025
Вест о новом члану породице популарног цртаног филма изазвала је много коментара на друштвеним мрежама. Сестра Пепе Прасе је стигла и њено име је... Иви. Ова вест, објављена у јутарњем програму 'Добро јутро, Британијо' ИТВ-ја… »
Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

НИН 21.05.2025
Сестра Пепе Прасе је стигла и њено име је... Иви. Ова вест, објављена у јутарњем програму 'Добро јутро, Британијо' ИТВ-ја, изазвала је много коментара на друштвеним мрежама. Епизода у којој је приказана трудноћа Маме Прасе… »
Пепа Прасе добила сестру

Пепа Прасе добила сестру

Јужне вести 21.05.2025
Сестра Пепе Прасе је стигла и њено име је… Иви. Ова вест, објављена у јутарњем програму ‘Добро јутро, Британијо’ ИТВ-ја, изазвала је много коментара на друштвеним мрежама. Епизода у којој је приказана трудноћа Маме Прасе, као… »
Породила се Мама Прасе: Пепа Прасе добила сестру

Породила се Мама Прасе: Пепа Прасе добила сестру

Нова 21.05.2025
Пепа Прасе је добила нову бебицу сестру, а њено име је - Иви. Вест је чак уживо објављена у једној од најгледанијих емисија на британској телевизији, у јутарњем програму "Гоод Морнинг Бритаин". „Трудноћа“ Маме Прасенце са… »

Вести дана »