Povezane vesti
Rektor Đokić na studentskoj listi: Tek najava, a već mu "obezbeđene" naslovnice u tabloidima
N1 Info pre 25 dana
Nakon što je objavljeno da će rektor Vladan Đokić možda biti na studentskoj listi za parlamentarne izbore, počela je nova kampanja protiv njega - najpre na profilima predstavnika vlasti, a onda i u provladinim medijima. Đokićeve kolege kažu da se u… »
Poziv da rektor Đokić bude na studentskoj listi – za njega čast, za vlast sramota i debakl (VIDEO)
Insajder pre 25 dana
Izbori još nisu raspisani, ne zna se ni da li će biti, a potencijalna studentska lista već dva dana je u fokusu javnosti. Tu su je pozicionirali mediji bliski vlasti, ali i njeni predstavnici navodima da će kandidat biti rektor Univerziteta u Beogradu… »
Vučević: Rektor Đokić kolovođa i glavni učesnik uzurpacije i politizacije Univerziteta
Euronews pre 26 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da su rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić i studenti u blokadi uzurpirali državnu imovinu, odnosno državni univerzitet, i postavili ga kao suprotstavljenu stranu državi, koja je… »
"Da je častan čovek, trebalo bi sam da potegne ostavku" Vučević o političkom delovanju rektora Đokića: Prekršio je zakone jer…
Kurir pre 26 dana
Predsednik SNS Miloš Vučević osvrnuo se na informacije u medijima u kojima se navodi da je rektor Vladan Đokić kandidat za studentsku listu. Vučević je gostujući na K1 kazao i da su se prethodni rektori bavili politikom. - Ovaj rektor je ogoljeni… »
Rektor Đokić je prekršio zakone jer je kolovođa uzurpacije! Da je častan čovek treba sam da potegne ostavku! Vučević o…
Dnevnik pre 26 dana
Predsednik SNS Miloš Vučević osvrnuo se na informacije u medijima u kojima se navodi da je rektor Vladan Đokić kandidat za studentsku listu. Vučević je za "Uranak" istakao i da su se prethodni rektori bavili politikom. -Ovaj rektor je ogoljeni… »
Vesti dana »

Olenik o najavi skupa SNS na Vidovdan: Zaštrašivanje građana kako bi nas manje izašlo na ulicu
N1 Info pre 29 minutajoš 16 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 9 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 8 satijoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 2 satajoš 14 povezanih