Повезане вести

Направљен "нон-пејпер" о БиХ: Одржана седница Савета за националну безбедност ФОТО/ВИДЕО

Направљен "нон-пејпер" о БиХ: Одржана седница Савета за националну безбедност ФОТО/ВИДЕО

Б92 21.05.2025
Председник Србије Александар Вучић председавао је данас седницом Савета за националну безбедност. Након седнице, медијима се обратио начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, који је саопштио детаље састанка… »
Погинуо човек у возу због олује! Метална цев улетела кроз прозор и убила путника у Јапану

Погинуо човек у возу због олује! Метална цев улетела кроз прозор и убила путника у Јапану

Ало 21.05.2025
Ударац је био толико снажан да је стакло експлодирало. Један путник је погинуо, а двоје је повређено када је током снажне олује у префектури Нагано, у централном Јапану, метална цев, ношена ветром олујне јачине, ударила директно… »
Извучено тело мушкарца из језера

Извучено тело мушкарца из језера

Б92 21.05.2025
Ватрогасци спасиоци су данас поподне из језера у Шумарицама извукли тело мушкарца (58), јавио је портал Глас Шумадије. Тело је извучено са неприступачне стране језера. Виши јавни тужилац у Крагујевцу је наложио обдукцију. Тражите… »
Ватрогасци поподне из језера у Шумарицама извукли тело мушкарца (1967)

Ватрогасци поподне из језера у Шумарицама извукли тело мушкарца (1967)

Глас Шумадије 21.05.2025
Како Глас Шумадије сазнаје, ватрогасци спасиоци попдне су из језера у Шумарицама извукли тело мушкарца, 1967. годиште. Тело је извучено са неприступачне стране језера. Виши јавни тужилац Дејан Вељковић наложио је обдукцију.… »
Цев разбила прозор на возу: Има мртвих

Цев разбила прозор на возу: Има мртвих

Б92 21.05.2025
Један путник је погинуо, а двоје их је повређено када је у налету ветра олујне јачине у прозор на локалном возу у Јапану ударила цев, након чега се окно разбило, саопштила је данас полиција. Инцидент се догодио у возу на… »
Сутра седница Савета за националну безбедност

Сутра седница Савета за националну безбедност

Политика 21.05.2025
Седница Савета за националну безебдност биће одржана сутра у згради Генералног секретаријата председника Републике Србије, сазнаје Тањуг. Седница је заказана за 11 сати. Након седнице биће издато саопштење.… »
Једна особа погинула, две повређене Стравична несрећа, били су у возу кад је цев разбила прозор

Једна особа погинула, две повређене Стравична несрећа, били су у возу кад је цев разбила прозор

Ало 21.05.2025
Један путник је погинуо, а двоје их је повређено када је у налету ветра олујне јачине у прозор на локалном возу у Јапану ударила цев, након чега се окно разбило, саопштила је данас полиција. Инцидент се догодио у возу на… »
Вучић: Ја сам обичан човек, који има емоције; Ово је период бешчашћа

Вучић: Ја сам обичан човек, који има емоције; Ово је период бешчашћа

Б92 21.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је писање опозиционих медија о његовој реакцији на пресуду суда у случају активиста који су организовали државни удар нетачно, као и да је он "само обичан човек, који има емоције"… »
"Ја сам само обичан човек који има емоције" Вучић: Задужен сам за бригу о једној великој породици која се зове Србија и ово ми…

"Ја сам само обичан човек који има емоције" Вучић: Задужен сам за бригу о једној великој породици која се зове Србија и ово ми…

Курир 21.05.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић укључио се данас уживо из Председништва одакле је говорио поводом најновијих догађаја у држави и одговарао на сва актуелна питања - о терору блокадера, скандалозној одлуци… »
Ухапшен градоначелник; Ухваћен током примања мита

Ухапшен градоначелник; Ухваћен током примања мита

Б92 21.05.2025
Финансијска полиција ухапсила је градоначелника Сорента Масима Кополу, саопштили су данас извори. Градоначелник тог јужног италијанског града по струци је правник и на функцију је изабран 2020. године као кандидат коалиције… »
Вучић: Главни протагониста блокадера и ректора Ђокића је Наташа Кандић; "То је тај путујући циркус туризам"

Вучић: Главни протагониста блокадера и ректора Ђокића је Наташа Кандић; "То је тај путујући циркус туризам"

Б92 21.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Наташа Кандић главни човек и протагониста студенско-блокадерске листе и ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића. Према његовим речима, од почетка је њена подршка… »
Вучић: Главни протагониста студенско-блокадерске листе је Наташа Кандић

Вучић: Главни протагониста студенско-блокадерске листе је Наташа Кандић

Политика 21.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Наташа Кандић главни човек и протагониста студенско-блокадерске листе и ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића и да је од почетка њена подршка била главна и… »
"Ја сам само обичан човек, гневно сам реаговао": Вучић о одлуци суда у Новом Саду: Нема земље у свету да је спреман пуч…

"Ја сам само обичан човек, гневно сам реаговао": Вучић о одлуци суда у Новом Саду: Нема земље у свету да је спреман пуч…

Блиц 21.05.2025
Председник Александар Вучић рекао је да је јуче био бесан због одлуке Апелационог суда у Новом Саду да пусти из притвора троје новосадских активиста и да се тако осећао "сваки нормалан човек". - Просто чини ми се да се сваки… »
Вучић се обраћа уживо: "Све је окренуто наопачке, пуштају се они који спремају удар, а хапсе они што бране своју имовину!"…

Вучић се обраћа уживо: "Све је окренуто наопачке, пуштају се они који спремају удар, а хапсе они што бране своју имовину!"…

Дневник 21.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обраћа се јавности уживо из зграде Председништва. Говори о актуелним темама које потресају земљу, од одлуке Апелационог суда, преко блокада улица, до наредних корака државе. Током излагања… »
Медији: Опозиција покушала да обесмисли постојање институција

Медији: Опозиција покушала да обесмисли постојање институција

Б92 21.05.2025
Током јучерашњег дана било је веома напето у Кули. Најпре су покушали да обесмисле постојање институција, провоцирајући прекид локалне Скупштине, а затим су прешли на већ опробан метод, а реч је о насиљу, преноси НСуживо. Како… »
Градоначелник ухапшен приликом примања мита: Ухваћен "на делу" на спортском догађају

Градоначелник ухапшен приликом примања мита: Ухваћен "на делу" на спортском догађају

Телеграф 21.05.2025
Финансијска полиција ухапсила је градоначелника Сорента, Масима Кополу, саопштили су данас извори. Градоначелник тог јужног града, који је по струци правник и на функцију је изабран 2020. године као кандидат коалиције цивилних… »
Градоначелник "пао" због примања мита! Скандал у Соренту: Ухваћен на делу након спортског догађаја

Градоначелник "пао" због примања мита! Скандал у Соренту: Ухваћен на делу након спортског догађаја

Блиц 21.05.2025
Финансијска полиција ухапсила је градоначелника Сорента, Масима Кополу, саопштили су данас извори. Градоначелник тог јужног града, који је по струци правник и на функцију је изабран 2020. године као кандидат коалиције цивилних… »
Полиција ухватила градоначелника кад је узео мито! Хапшење у Соренту на вечери!

Полиција ухватила градоначелника кад је узео мито! Хапшење у Соренту на вечери!

Ало 21.05.2025
Ухваћен на делу? Градоначелник ухапшен због примања мита

Ухваћен на делу? Градоначелник ухапшен због примања мита

Вечерње новости 21.05.2025
ФИНАНСИЈСКА полиција ухапсила је градоначелника Сорента Масима Кополу, саопштили су данас извори. Фото: Схуттерстоцк/Илустрација Градоначелник тог јужног града, који је по струци правник и на функцију је изабран 2020. године као… »

Вести дана »