Povezane vesti

Napravljen "non-pejper" o BiH: Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost FOTO/VIDEO

Napravljen "non-pejper" o BiH: Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost FOTO/VIDEO

B92 21.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost. Nakon sednice, medijima se obratio načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, koji je saopštio detalje sastanka. "Sastanak je potrajao… »
Poginuo čovek u vozu zbog oluje! Metalna cev uletela kroz prozor i ubila putnika u Japanu

Poginuo čovek u vozu zbog oluje! Metalna cev uletela kroz prozor i ubila putnika u Japanu

Alo 21.05.2025
Udarac je bio toliko snažan da je staklo eksplodiralo. Jedan putnik je poginuo, a dvoje je povređeno kada je tokom snažne oluje u prefekturi Nagano, u centralnom Japanu, metalna cev, nošena vetrom olujne jačine, udarila direktno u prozor lokalnog voza i… »
Izvučeno telo muškarca iz jezera

Izvučeno telo muškarca iz jezera

B92 21.05.2025
Vatrogasci spasioci su danas popodne iz jezera u Šumaricama izvukli telo muškarca (58), javio je portal Glas Šumadije. Telo je izvučeno sa nepristupačne strane jezera. Viši javni tužilac u Kragujevcu je naložio obdukciju. Tražite još vesti za temu… »
Vatrogasci popodne iz jezera u Šumaricama izvukli telo muškarca (1967)

Vatrogasci popodne iz jezera u Šumaricama izvukli telo muškarca (1967)

Glas Šumadije 21.05.2025
Kako Glas Šumadije saznaje, vatrogasci spasioci popdne su iz jezera u Šumaricama izvukli telo muškarca, 1967. godište. Telo je izvučeno sa nepristupačne strane jezera. Viši javni tužilac Dejan Veljković naložio je obdukciju.… »
Cev razbila prozor na vozu: Ima mrtvih

Cev razbila prozor na vozu: Ima mrtvih

B92 21.05.2025
Jedan putnik je poginuo, a dvoje ih je povređeno kada je u naletu vetra olujne jačine u prozor na lokalnom vozu u Japanu udarila cev, nakon čega se okno razbilo, saopštila je danas policija. Incident se dogodio u vozu na električni pogon u prefekturi… »
Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Politika 21.05.2025
Sednica Saveta za nacionalnu bezebdnost biće održana sutra u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije, saznaje Tanjug. Sednica je zakazana za 11 sati. Nakon sednice biće izdato saopštenje.… »
Jedna osoba poginula, dve povređene Stravična nesreća, bili su u vozu kad je cev razbila prozor

Jedna osoba poginula, dve povređene Stravična nesreća, bili su u vozu kad je cev razbila prozor

Alo 21.05.2025
Jedan putnik je poginuo, a dvoje ih je povređeno kada je u naletu vetra olujne jačine u prozor na lokalnom vozu u Japanu udarila cev, nakon čega se okno razbilo, saopštila je danas policija. Incident se dogodio u vozu na električni pogon u prefekturi… »
Vučić: Ja sam običan čovek, koji ima emocije; Ovo je period beščašća

Vučić: Ja sam običan čovek, koji ima emocije; Ovo je period beščašća

B92 21.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pisanje opozicionih medija o njegovoj reakciji na presudu suda u slučaju aktivista koji su organizovali državni udar netačno, kao i da je on "samo običan čovek, koji ima emocije". Govoreći o puštanju… »
"Ja sam samo običan čovek koji ima emocije" Vučić: Zadužen sam za brigu o jednoj velikoj porodici koja se zove Srbija i ovo mi…

"Ja sam samo običan čovek koji ima emocije" Vučić: Zadužen sam za brigu o jednoj velikoj porodici koja se zove Srbija i ovo mi…

Kurir 21.05.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se danas uživo iz Predsedništva odakle je govorio povodom najnovijih događaja u državi i odgovarao na sva aktuelna pitanja - o teroru blokadera, skandaloznoj odluci Apelacionog suda i narednim… »
Uhapšen gradonačelnik; Uhvaćen tokom primanja mita

Uhapšen gradonačelnik; Uhvaćen tokom primanja mita

B92 21.05.2025
Finansijska policija uhapsila je gradonačelnika Sorenta Masima Kopolu, saopštili su danas izvori. Gradonačelnik tog južnog italijanskog grada po struci je pravnik i na funkciju je izabran 2020. godine kao kandidat koalicije civilnih izbornih lista… »
Vučić: Glavni protagonista blokadera i rektora Đokića je Nataša Kandić; "To je taj putujući cirkus turizam"

Vučić: Glavni protagonista blokadera i rektora Đokića je Nataša Kandić; "To je taj putujući cirkus turizam"

B92 21.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Nataša Kandić glavni čovek i protagonista studensko-blokaderske liste i rektora Univerziteta u Beogradu Vladana Đokića. Prema njegovim rečima, od početka je njena podrška bila glavna i ključna i… »
Vučić: Glavni protagonista studensko-blokaderske liste je Nataša Kandić

Vučić: Glavni protagonista studensko-blokaderske liste je Nataša Kandić

Politika 21.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Nataša Kandić glavni čovek i protagonista studensko-blokaderske liste i rektora Univerziteta u Beogradu Vladana Đokića i da je od početka njena podrška bila glavna i ključna i od suštinskog… »
"Ja sam samo običan čovek, gnevno sam reagovao": Vučić o odluci suda u Novom Sadu: Nema zemlje u svetu da je spreman puč…

"Ja sam samo običan čovek, gnevno sam reagovao": Vučić o odluci suda u Novom Sadu: Nema zemlje u svetu da je spreman puč…

Blic 21.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je juče bio besan zbog odluke Apelacionog suda u Novom Sadu da pusti iz pritvora troje novosadskih aktivista i da se tako osećao "svaki normalan čovek". - Prosto čini mi se da se svaki častan čovek tako oseća. Čini… »
Vučić se obraća uživo: "Sve je okrenuto naopačke, puštaju se oni koji spremaju udar, a hapse oni što brane svoju imovinu!"…

Vučić se obraća uživo: "Sve je okrenuto naopačke, puštaju se oni koji spremaju udar, a hapse oni što brane svoju imovinu!"…

Dnevnik 21.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti uživo iz zgrade Predsedništva. Govori o aktuelnim temama koje potresaju zemlju, od odluke Apelacionog suda, preko blokada ulica, do narednih koraka države. Tokom izlaganja, predsednik je oštro… »
Mediji: Opozicija pokušala da obesmisli postojanje institucija

Mediji: Opozicija pokušala da obesmisli postojanje institucija

B92 21.05.2025
Tokom jučerašnjeg dana bilo je veoma napeto u Kuli. Najpre su pokušali da obesmisle postojanje institucija, provocirajući prekid lokalne Skupštine, a zatim su prešli na već oproban metod, a reč je o nasilju, prenosi NSuživo. Kako navodi ovaj portal, s… »
Gradonačelnik uhapšen prilikom primanja mita: Uhvaćen "na delu" na sportskom događaju

Gradonačelnik uhapšen prilikom primanja mita: Uhvaćen "na delu" na sportskom događaju

Telegraf 21.05.2025
Finansijska policija uhapsila je gradonačelnika Sorenta, Masima Kopolu, saopštili su danas izvori. Gradonačelnik tog južnog grada, koji je po struci pravnik i na funkciju je izabran 2020. godine kao kandidat koalicije civilnih izbornih lista, prenela je… »
Gradonačelnik "pao" zbog primanja mita! Skandal u Sorentu: Uhvaćen na delu nakon sportskog događaja

Gradonačelnik "pao" zbog primanja mita! Skandal u Sorentu: Uhvaćen na delu nakon sportskog događaja

Blic 21.05.2025
Finansijska policija uhapsila je gradonačelnika Sorenta, Masima Kopolu, saopštili su danas izvori. Gradonačelnik tog južnog grada, koji je po struci pravnik i na funkciju je izabran 2020. godine kao kandidat koalicije civilnih izbornih lista, prenela je… »
Policija uhvatila gradonačelnika kad je uzeo mito! Hapšenje u Sorentu na večeri!

Policija uhvatila gradonačelnika kad je uzeo mito! Hapšenje u Sorentu na večeri!

Alo 21.05.2025
Uhvaćen na delu? Gradonačelnik uhapšen zbog primanja mita

Uhvaćen na delu? Gradonačelnik uhapšen zbog primanja mita

Večernje novosti 21.05.2025
FINANSIJSKA policija uhapsila je gradonačelnika Sorenta Masima Kopolu, saopštili su danas izvori. Foto: Shutterstock/Ilustracija Gradonačelnik tog južnog grada, koji je po struci pravnik i na funkciju je izabran 2020. godine kao kandidat koalicije… »

Vesti dana »