Povezane vesti
Otišla na brod, završila u zloglasnom zatvoru! Stjuardesa uhvaćena sa 46 kilograma droge: "Ona tamo trune i jako se plaši…
Blic pre 11 dana
Šarlot Mej Li (21) iz Kolsdona u južnom Londonu, suočava se sa višegodišnjom zatvorskom kaznom na Šri Lanki nakon što je u njenim koferima pronađena velika količina droge. Njeni voljeni kažu da "trune u zatvorskoj ćeliji", pišu britanski… »
Otišla na kruzer – završila u zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge! "Znam ko mi je smestio" šok ispovest…
Kurir pre 11 dana
Šarlot Mej Li (21) iz Koulsdona, južni London, uhapšena je prošle nedelje u glavnom gradu Šri Lanke nakon što je policija otkrila 46 kilograma kanabisa u njenom koferu. Li, bivša stjuardesa, letela je iz Bangkoka kada je uhapšena na aerodromu… »
Otišla da radi na kruzer, završila u jezivom zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge: "Znam ko mi je smestio"
Mondo pre 11 dana
Devojka Šarlot Mej Li (21) uhapšena je sa 46 kilograma kanabisa na aerodromu na Šrli Lanki i tvrdi da joj je sve namešteno. Šarlot Mej Li (21) iz Koulsdona, južni London, uhapšena je prošle nedelje u glavnom gradu Šrli Lanke nakon što je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 35 minutajoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

Zelenski: U koordinisanom napadu na ruske vojne avione korišćeno 117 dronova
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 24 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana