Povezane vesti

Otišla na brod, završila u zloglasnom zatvoru! Stjuardesa uhvaćena sa 46 kilograma droge: "Ona tamo trune i jako se plaši…

Otišla na brod, završila u zloglasnom zatvoru! Stjuardesa uhvaćena sa 46 kilograma droge: "Ona tamo trune i jako se plaši…

Blic pre 11 dana
Šarlot Mej Li (21) iz Kolsdona u južnom Londonu, suočava se sa višegodišnjom zatvorskom kaznom na Šri Lanki nakon što je u njenim koferima pronađena velika količina droge. Njeni voljeni kažu da "trune u zatvorskoj ćeliji", pišu britanski… »
Otišla na kruzer – završila u zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge! "Znam ko mi je smestio" šok ispovest…

Otišla na kruzer – završila u zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge! "Znam ko mi je smestio" šok ispovest…

Kurir pre 11 dana
Šarlot Mej Li (21) iz Koulsdona, južni London, uhapšena je prošle nedelje u glavnom gradu Šri Lanke nakon što je policija otkrila 46 kilograma kanabisa u njenom koferu. Li, bivša stjuardesa, letela je iz Bangkoka kada je uhapšena na aerodromu… »
Otišla da radi na kruzer, završila u jezivom zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge: "Znam ko mi je smestio"

Otišla da radi na kruzer, završila u jezivom zatvoru! Na aerodromu joj našli kofere pune droge: "Znam ko mi je smestio"

Mondo pre 11 dana
Devojka Šarlot Mej Li (21) uhapšena je sa 46 kilograma kanabisa na aerodromu na Šrli Lanki i tvrdi da joj je sve namešteno. Šarlot Mej Li (21) iz Koulsdona, južni London, uhapšena je prošle nedelje u glavnom gradu Šrli Lanke nakon što je… »

Vesti dana »