Повезане вести

Отишла на брод, завршила у злогласном затвору! Стјуардеса ухваћена са 46 килограма дроге: "Она тамо труне и јако се плаши…

Отишла на брод, завршила у злогласном затвору! Стјуардеса ухваћена са 46 килограма дроге: "Она тамо труне и јако се плаши…

Блиц 21.05.2025
Шарлот Меј Ли (21) из Колсдона у јужном Лондону, суочава се са вишегодишњом затворском казном на Шри Ланки након што је у њеним коферима пронађена велика количина дроге. Њени вољени кажу да "труне у затворској ћелији", пишу… »
Отишла на крузер – завршила у затвору! На аеродрому јој нашли кофере пуне дроге! "Знам ко ми је сместио" шок исповест заносне…

Отишла на крузер – завршила у затвору! На аеродрому јој нашли кофере пуне дроге! "Знам ко ми је сместио" шок исповест заносне…

Курир 21.05.2025
Шарлот Меј Ли (21) из Коулсдона, јужни Лондон, ухапшена је прошле недеље у главном граду Шри Ланке након што је полиција открила 46 килограма канабиса у њеном коферу. Ли, бивша стјуардеса, летела је из Бангкока када је ухапшена… »
Отишла да ради на крузер, завршила у језивом затвору! На аеродрому јој нашли кофере пуне дроге: "Знам ко ми је сместио"

Отишла да ради на крузер, завршила у језивом затвору! На аеродрому јој нашли кофере пуне дроге: "Знам ко ми је сместио"

Мондо 21.05.2025
Девојка Шарлот Меј Ли (21) ухапшена је са 46 килограма канабиса на аеродрому на Шрли Ланки и тврди да јој је све намештено. Шарлот Меј Ли (21) из Коулсдона, јужни Лондон, ухапшена је прошле недеље у главном граду Шрли Ланке… »

Вести дана »